Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

cenk meydanı oyunu ücretsiz üye ola bilirsiniz yada bana vereceğim liink ile puan göb

Yarışmalar kategorisinde ve Oyunlar forumunda bulunan cenk meydanı oyunu ücretsiz üye ola bilirsiniz yada bana vereceğim liink ile puan göb konusunu görüntülemektesiniz.slm aşada vereceğim birinci link açıklamasınıda yapacağım oyun yani cenk meydanı için ikincisi üye olamazsanız bana bağlılık puanı göndermeniz için ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Eğlenceler & Yarışmalar > Yarışmalar > Oyunlar

Maşaallah cenk meydanı oyunu ücretsiz üye ola bilirsiniz yada bana vereceğim liink ile puan göb

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

cenk meydanı oyunu ücretsiz üye ola bilirsiniz yada bana vereceğim liink ile puan göb

Anketimiz: Sizce bu oyun güzelmi?

MUHTEŞEM ÖTESİ 2 66.67%
güzel 1 33.33%
eh idare eder 0 0%
berbat 0 0%
berbat ötesi 0 0%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-30-2008, 03:41 PM  
Smile cenk meydanı oyunu ücretsiz üye ola bilirsiniz yada bana vereceğim liink ile puan göb

slm aşada vereceğim birinci link açıklamasınıda yapacağım oyun yani cenk meydanı için ikincisi üye olamazsanız bana bağlılık puanı göndermeniz için
CENK MEYDANI
Tamamen Türk Yapımı ve Türkçe olan CENKMEYDANI; kaynak yönetimi, ekonomi, ordu ve ajan aktiviteleri üzerine kurulmuş bir yazı tabanlı strateji oyunudur. Çok gelişmiş grafikler, ses ve animasyon arıyorsanız yanlış yerde olduğunuzu söyleyebiliriz.

Madenlere, ormana ve taş ocağına köylüler gönderip kaynaklarınızı arttırıyor, bu kaynaklarınızı isterseniz MARKETte kullanıp ALTIN a çeviriyor, isterseniz ATAK ve DEFANS birlikleri alıp ordu akvitelerine harcıyor, isterseniz de İSTİHBARAT da kullanıp rakiplerinize sabotajlar düzenliyor ve altınlarını çalıyorsunuz.

BU BAĞLILIK PUANI İÇİN Tamamen Türk Yapımı ve Türkçe olan CENKMEYDANI; kaynak yönetimi, ekonomi, ordu ve ajan aktiviteleri üzerine kurulmuş bir yazı tabanlı strateji oyunudur. Çok gelişmiş grafikler, ses ve animasyon arıyorsanız yanlış yerde olduğunuzu söyleyebiliriz.

Madenlere, ormana ve taş ocağına köylüler gönderip kaynaklarınızı arttırıyor, bu kaynaklarınızı isterseniz MARKETte kullanıp ALTIN a çeviriyor, isterseniz ATAK ve DEFANS birlikleri alıp ordu akvitelerine harcıyor, isterseniz de İSTİHBARAT da kullanıp rakiplerinize sabotajlar düzenliyor ve altınlarını çalıyorsunuz.

Alt 04-30-2008, 03:51 PM  
Standart Cevap: cenk meydanı oyunu ücretsiz üye ola bilirsiniz yada bana vereceğim liink ile p

Bana yardaım için olan link Linkler sadece üyelere.... Üye ol] işta bu

Alt 04-30-2008, 04:06 PM  
Standart Cevap: cenk meydanı oyunu ücretsiz üye ola bilirsiniz yada bana vereceğim liink ile p

bide anketi oynadıktan sonra yada oynayanlar kullanırsa sevinirim

Alt 07-16-2008, 02:26 PM  

nasıl burda oyun oynanıyor ben daha yeni üye oldunda

Alt 07-16-2008, 05:17 PM  

bende bilmiom

Alt 07-17-2008, 11:37 AM  

arkadaşlar bu tür oyunların reklamını Linkler sadece üyelere.... Üye ol] bölümüne yapıcaksınız.
bu oyunlar bölümünde ise kendiiz oyun yapacaksınız yada başka arkadaşlarınızın yaptığı oyunları oynıycaksınız...
daha fazla açıklama için bu bölümün kurallarını okuyabilirsiniz...

Alt 07-17-2008, 11:38 AM  

bu arada sağol güzel bir oyuna benziyor

Alt 07-19-2008, 01:17 PM  

bişey değil de ben bişi anlamadım

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Yarışmalar kategorisinde ve Oyunlar forumunda bulunan cenk meydanı oyunu ücretsiz üye ola bilirsiniz yada bana vereceğim liink ile puan göb konusunu görüntülemektesiniz.slm aşada vereceğim birinci link açıklamasınıda yapacağım oyun yani cenk meydanı için ikincisi üye olamazsanız bana bağlılık puanı göndermeniz için ...

cenk meydanı oyunu ücretsiz üye ola bilirsiniz yada bana vereceğim liink ile puan göb konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ücretsiz okey oyunu korsanım Oyun Genel 17 07-23-2008 08:50 PM
ArkadaŞlar Bİ Yardim Edİn Yada Bİ Fİkİr Verİn Bana Ltf logar1993 Program Download 4 02-21-2008 09:50 PM
biri bana 65 yada 75 lvl char verebilirmi? MoScOlEyTe Online Oyunlar 8 10-10-2007 06:11 PM
bana ücretsiz bir site kurmama yardımcı olurmuunuz lütfen arkadaslar maviruya Web Master Programları 4 05-28-2007 05:27 PM
Arkadaslar kim Takim´larda 1. yada 2. diye baka bilirsiniz player_34 Spor Genel 0 04-06-2007 06:41 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:36 AM .