Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Aşkı Anlat Bana

Makaleler kategorisinde ve Sizlerden Gelenler forumunda bulunan Aşkı Anlat Bana konusunu görüntülemektesiniz.Aşkı Anlat Bana Öyle anlat ki, ilk kez aşık oluyormuşcasına garip bir heyecanla tanışayım yeniden...Öyle anlat ki, tüm bildiklerimi unutayım ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür > Makaleler > Sizlerden Gelenler

Maşaallah Aşkı Anlat Bana

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Aşkı Anlat Bana

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-30-2008, 02:40 PM  
Arrow Aşkı Anlat Bana

Aşkı Anlat Bana Öyle anlat ki, ilk kez aşık oluyormuşcasına garip bir heyecanla tanışayım yeniden...Öyle anlat ki, tüm bildiklerimi unutayım bir otel odasında ve yola çıkmak gelsin içindem. Trenleri düşüneyim, uçakları değil, ayışığı gölgesinde ******* yasemin koksun usulca, bir çakıl okyanusların yosununu taşısın avuçlarıma; görmediğim kentler benim olsun, konuşmadığım diller anadilim...Dar zamanlara nice dünyayı sığdırayım da, geniş zamanlarda bir telefon sesine tutsak kalayım... Aşkı anlat bana, öyle anlat ki, kalabalıklarda yalnız, yalnızlığımda kalabalık olayım; mutluluklardan ve mutsuzluklardan arınayım...Hep yağmur yağsın anlattığın aşkta, kapılar ardına kadar açılsın ve öyle unutulsun, akan bir tavan olsun çatı katında, terasta sardunyalar, sonra bir kedi olsun mutlaka, sokakta bulunup eve getirilmiş tekir bir kedi...

Alt 05-14-2008, 11:48 PM  
Standart Cevap: Aşkı Anlat Bana

paylasim icn tesekurler...

Alt 05-16-2008, 07:20 PM  
Standart Cevap: Aşkı Anlat Bana

paylaşım için tşk

Etiketler: ,

Seçenekler

Aşkı Anlat Bana

Makaleler kategorisinde ve Sizlerden Gelenler forumunda bulunan Aşkı Anlat Bana konusunu görüntülemektesiniz.Aşkı Anlat Bana Öyle anlat ki, ilk kez aşık oluyormuşcasına garip bir heyecanla tanışayım yeniden...Öyle anlat ki, tüm bildiklerimi unutayım ...

Aşkı Anlat Bana konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
bana bir masal anlat bana Orkndsr Şarkı Sözleri 1 03-29-2008 01:31 PM
Aşkı Anlat Bana yesilalici Aşk & Sevgi 0 02-21-2008 10:06 PM
Anlat Bana HoLyWar Şiirler 0 12-29-2007 07:35 PM
Anlat bana \\marjory\\ Şiirler 0 12-02-2007 03:39 PM
Aşkı Anlat Bana erdener Aşk & Sevgi 1 11-22-2006 06:37 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:27 AM .