Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

hareketli avatarları ne imzama nede profilime koyamıyorum yardım lutfen

Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan hareketli avatarları ne imzama nede profilime koyamıyorum yardım lutfen konusunu görüntülemektesiniz.hareketli avatarları koyamıom imzama avatara falan koyuom oldu diom hareket etmio :S yardımcı olur musunuz şimdiden sagolun...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > WH Forum Hakkında

Maşaallah hareketli avatarları ne imzama nede profilime koyamıyorum yardım lutfen

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-29-2008, 04:28 PM  
Standart hareketli avatarları ne imzama nede profilime koyamıyorum yardım lutfen

hareketli avatarları koyamıom imzama avatara falan koyuom oldu diom hareket etmio :S yardımcı olur musunuz şimdiden sagolun

Alt 04-29-2008, 04:35 PM  
Standart Cevap: hareketli avatarları ne imzama nede profilime koyamıyorum yardım lutfen

Avatarınza Koyulacak **.gif'in 150x150 Olmasına veya Bu Boyuta Yakın bir boyutta OLmasına Dikkat edin.

Alt 04-29-2008, 07:52 PM  
Standart Cevap: hareketli avatarları ne imzama nede profilime koyamıyorum yardım lutfen

Peki msn avatarı olarak kullansak da 150*150 mi olması gerek?

Alt 04-29-2008, 07:54 PM  

Msn'De Bildiğim Kadarıyla Hareketli Avatar Olmuyor.

Alt 04-30-2008, 04:11 PM  

saolsaın ama ben o boyutlara nasıl getircem

Alt 04-30-2008, 04:22 PM  

Gif'in Boyutunu Değişteremessin.

Alt 04-30-2008, 08:26 PM  

hmm saol kardes ya kusra bakma anlamıom bu işlerden...

Alt 05-04-2008, 01:46 PM  

Alıntı:
HoLyWar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Msn'De Bildiğim Kadarıyla Hareketli Avatar Olmuyor.
msn de hareketli avatar oluyor

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan hareketli avatarları ne imzama nede profilime koyamıyorum yardım lutfen konusunu görüntülemektesiniz.hareketli avatarları koyamıom imzama avatara falan koyuom oldu diom hareket etmio :S yardımcı olur musunuz şimdiden sagolun...

hareketli avatarları ne imzama nede profilime koyamıyorum yardım lutfen konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
yardım lutfen carsili06 Program Download 2 02-23-2008 06:03 PM
yardım lutfen funda35 Program Download 2 09-10-2007 12:23 PM
yardım edin siteme resim avatar koyamıyorum game ower Web Tasarım ve Hazır Kodlar 1 04-21-2007 07:04 PM
lutfen acıl yardım yldrm.exe Network Ve İnternet 1 11-16-2006 07:20 AM
kendi avatarımı koyamıyorum nedendir(yardım) lütfeeeennnnn deli_kral WH Forum Hakkında 9 05-19-2006 01:24 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:50 PM .