Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

bu resmi gören kafayı yiyomuş.ama bn hala sağlamım:) bi bakın...

Genel Kültür - Yaşam kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan bu resmi gören kafayı yiyomuş.ama bn hala sağlamım:) bi bakın... konusunu görüntülemektesiniz.ONCE YAZIYI OKUYUN Bu yaziyi kimin yazdigini veya bu resmi kimin cektigini bilmiyorum Resimdeki cocuk arkadaslariyla beraber Sundarbansa tatil icin ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür - Yaşam > Garip Olaylar

Maşaallah bu resmi gören kafayı yiyomuş.ama bn hala sağlamım:) bi bakın...

İndir Sitemap Arama Haritası Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-28-2008, 12:37 PM  
Standart bu resmi gören kafayı yiyomuş.ama bn hala sağlamım:) bi bakın...

ONCE YAZIYI OKUYUN
Bu yaziyi kimin yazdigini veya bu resmi kimin cektigini bilmiyorum
Resimdeki cocuk arkadaslariyla beraber Sundarbansa tatil icin gitmis.
Resim cekmelerini istemis. Flas patlayinca cocuk bagirmis ve Iki gun sonra cocuk kalp krizinden olmus. Arkadaslari resimi tap ettirmisler ve resimi gorunce cok korkmuslar.Resim cekilirken hepsi ordaydi ama gormedikleri birsey varmis. Birer birer akıl hastanesine yatmislar.arkadaslar bunu internette buldum

Alt 04-28-2008, 06:25 PM  
Standart Cevap: bu resmi gören kafayı yiyomuş.ama bn hala sağlamım:) bi bakın...

paylasım ıcın saol

Alt 04-28-2008, 06:28 PM  
Standart Cevap: bu resmi gören kafayı yiyomuş.ama bn hala sağlamım:) bi bakın...

ama sıkıldım bundan 10 senedir var bu resim

Alt 04-28-2008, 10:41 PM  

paylaşım için saol...teşekkürler.bende hiçbi hasar yoqdayım da gördü hala sağlam

Alt 04-29-2008, 07:52 PM  

fotomontajıda güzel yapmışlar ha

Alt 04-29-2008, 08:13 PM  

evet gayet başarılı olmuş

Alt 04-29-2008, 09:53 PM  

SAcma Sapan ß$i ßence..

Alt 04-30-2008, 05:24 PM  

bikere arkadaşlar ölenler bidaha dünyaya gelmez fotomontaj

Alt 04-30-2008, 06:39 PM  

teşekkürler

Alt 05-07-2008, 05:09 PM  

Bu saçma şeylerden bıktık artık ya

Alt 05-08-2008, 12:08 PM  

bencede saçma yha

Alt 05-08-2008, 10:16 PM  

Alıntı:
sagovemo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
fotomontajıda güzel yapmışlar ha

Teşekkürler paylaşım için..

Alt 05-08-2008, 10:18 PM  

valla fotomontaj ama insan ilk gördüğünde yine ürperiyor ben ürperdim
bu arada arkadaş yollamış emeğe saygı eline sağlık sağol paylaşımın için

Alt 05-09-2008, 12:00 AM  

sacma bencede..Paylasim icin saol..

Alt 05-09-2008, 08:25 PM  

ben urpermedi

Alt 05-09-2008, 10:00 PM  

olabilir bende ürperdi
xx larçmısınız anlamasım valla yine ürperdi bea

Alt 06-01-2008, 07:56 PM  

ürperti var korku yok

Alt 06-28-2008, 12:40 PM  

montaj yaww bırakın bu boş işleri

Alt 06-28-2008, 01:02 PM  

daha önce görmüştüm yinnede sgl

Alt 06-28-2008, 02:39 PM  

korkunç yaw

Etiketler: ,

Seçenekler

Genel Kültür - Yaşam kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan bu resmi gören kafayı yiyomuş.ama bn hala sağlamım:) bi bakın... konusunu görüntülemektesiniz.ONCE YAZIYI OKUYUN Bu yaziyi kimin yazdigini veya bu resmi kimin cektigini bilmiyorum Resimdeki cocuk arkadaslariyla beraber Sundarbansa tatil icin ...

bu resmi gören kafayı yiyomuş.ama bn hala sağlamım:) bi bakın... konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kafayı Yemek İstiyorsanız Bakın! BenJAMİN TM® Garip Olaylar 59 Dün 08:45 AM
acayip ilginç bi resim hala çözemedim bide siz bakın KeNdİn PaRaLa Komik Resimler 60 07-11-2008 11:53 PM
Abramovich kafayı yedi x-PoWeRaDe-x Fenerbahçe 0 04-04-2008 10:16 PM
pc kafayı yerse yesilalici Komik Resimler 1 02-19-2008 12:11 PM
Bu resmi gören bidaha denize girmez heralde pwnagebomb Komik Şeyler 33 07-17-2006 02:43 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:19 AM .