Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Ölürüm Elinde - Harun Kolçak konusunu görüntülemektesiniz.Ölürüm Elinde - Harun Kolçak Ateşin geliyor odama Yanıyor içim yatağım bedenim Dargınım uykulara Sana tutkun hislerim Alıp beni kollarına ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ölürüm Elinde - Harun Kolçak Ateşin geliyor odama Yanıyor içim yatağım bedenim Dargınım uykulara Sana tutkun hislerim Alıp beni kollarına Uçur gidelim engelsiz düşlere Yalnız biz olalım sahipsiz o gecelerde Yetmiyor bu sevdalar Tutuşan kıvılcımlar Doymuyor kalbim sevmeye Her akşam bu isyanlar Kışkırtıyor yasaklar Gözlerim dönüyor düşününce Aşkımızın ateşi bu büyülü gecede İçimde Öyle sev ki beni ölürüm elinde | |
| | #2 |
| Teşekkürler... | |
| | #3 |
| Teşekürler... | |
| Etiketler: ateşin geliyor odama harun kolçak |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Ölürüm Elinde - Harun Kolçak konusunu görüntülemektesiniz.Ölürüm Elinde - Harun Kolçak Ateşin geliyor odama Yanıyor içim yatağım bedenim Dargınım uykulara Sana tutkun hislerim Alıp beni kollarına ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sev Biraz - Harun Kolçak | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 1 | 05-04-2008 09:01 PM |
| Vermem - Harun Kolçak | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 04-01-2008 11:58 AM |
| Yeminliyim - Harun Kolçak | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 2 | 03-22-2008 04:06 PM |
| Yeniden - Harun Kolçak | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 3 | 03-22-2008 02:28 PM |
| Zorundayım - Harun Kolçak | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-24-2008 11:41 PM |