Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Ömür Sayacı - Replikas konusunu görüntülemektesiniz.Ömür Sayacı - Replikas Kalktım bir boş havaya. yürüdüm yol durmadı Severler hep güzeli, kalbim bomboş kalmadı Nasıl anlatsam size, ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ömür Sayacı - Replikas Kalktım bir boş havaya. yürüdüm yol durmadı Severler hep güzeli, kalbim bomboş kalmadı Nasıl anlatsam size, aklıma hiç gelmedi İki evlat, üç torun, bir şerbetten tatmadı Hayat tek nefes etmez. ölüm alem aldırmaz Canım bir gülüş etse, ölüm güler hiç susmaz Nasıl anlatsam size, aklıma hiç gelmedi Suyumu içemezken, şerbet bizden olmadı | |
| | #2 |
| Teşekkürler... | |
| | #3 |
| Teşekürler... | |
| Etiketler: replikas yol, replikas yol söz |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Ömür Sayacı - Replikas konusunu görüntülemektesiniz.Ömür Sayacı - Replikas Kalktım bir boş havaya. yürüdüm yol durmadı Severler hep güzeli, kalbim bomboş kalmadı Nasıl anlatsam size, ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Reddiye - Replikas | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 1 | 05-04-2008 03:43 PM |
| Yaş Elli - Replikas | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-29-2008 01:23 AM |
| dünya sayacı | baba_uğur | Genel Sohbet | 21 | 02-27-2008 09:26 AM |
| Telefonunuzu Kaç Gün Kullandığınızı Görün[Ömür Sayacı | SmackThat | Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım | 15 | 02-16-2008 08:21 PM |
| basit bir ziyaretçi sayacı | shempatiq | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 0 | 11-13-2007 09:14 PM |