Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Öldür Güzel (Saçının Her Teli) - Devran Baba konusunu görüntülemektesiniz.Öldür Güzel (Saçının Her Teli) - Devran Baba Saçının her teli bir darağacı Birine sen beni as öldür güzel Gel ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Öldür Güzel (Saçının Her Teli) - Devran Baba Saçının her teli bir darağacı Birine sen beni as öldür güzel Gel benim sultanım başımın tacı Aşkımı gönlüne yaz öldür güzel Dertlerim depreşti seni görünce Ölürüm yoluna kendi kendimce Saçlarını açıp geri örtünce Beliğini dola tez öldür güzel Kurban olim basıp gittiğin ize Tarifin anlamın hiç sığmaz söze Devran Baba adak olmuştur size Götürüp pirlere kes öldür güzel | |
| | #2 |
| Teşekkürler... | |
| | #3 |
| Teşekürler... | |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Öldür Güzel (Saçının Her Teli) - Devran Baba konusunu görüntülemektesiniz.Öldür Güzel (Saçının Her Teli) - Devran Baba Saçının her teli bir darağacı Birine sen beni as öldür güzel Gel ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sen Nerdesin - Devran Baba | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 1 | 05-05-2008 08:17 PM |
| Tarif Etme Dost - Devran Baba | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 1 | 04-20-2008 09:28 PM |
| Tikandi Baba" GÜzel Bİr Hİkaye | delikurt7584 | Genel Sohbet | 2 | 03-31-2008 04:20 PM |
| Devran - Süleyman Demirel | ReAlWaN | Kitap Özetleri | 0 | 02-27-2008 10:27 PM |
| > Devlet başkanı, halife, baba, mal, mülk güzel kadına, Bolluk ve berekete, hayatı de | ReAlWaN | F - J | 0 | 01-02-2008 12:01 PM |