Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Öldüren Sevda - Emrah konusunu görüntülemektesiniz.Öldüren Sevda - Emrah Çiseler gözyaşım Karışır dalgalara Bu şehir sonum olur Ben sensiz kalınca Kanım kurudu dilim tutuldu Sanki ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Öldüren Sevda - Emrah Çiseler gözyaşım Karışır dalgalara Bu şehir sonum olur Ben sensiz kalınca Kanım kurudu dilim tutuldu Sanki bu dünya Başıma yıkıldı kanım kurudu Dilim tutuldu verdiğin O güller çoktan kurudu Gün biter sabah olmaz Hayalin başucumda Yatağlm darağacım Yanımda yoksun ya Beklerim bin ümitle Unutmam seni asla Razıyım herşeyine Öldüren sevda olsan İsmini anarım Gizlice ağlarım Bu çile ömür boyu sürecek sanırım | |
| | #2 |
| Teşekkürler... | |
| | #3 |
| Teşekürler... | |
| Etiketler: çiseler gözyaşım karışır dalgalara |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Öldüren Sevda - Emrah konusunu görüntülemektesiniz.Öldüren Sevda - Emrah Çiseler gözyaşım Karışır dalgalara Bu şehir sonum olur Ben sensiz kalınca Kanım kurudu dilim tutuldu Sanki ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Öldüren Sis - The Mist | x-PoWeRaDe-x | Kültür | 0 | 03-27-2008 11:16 PM |
| ÖldÜren Laflar :) ) | yesilalici | Komik Şeyler | 9 | 02-29-2008 07:05 PM |
| Öldüren oyun | mért21 | Dünya | 0 | 02-19-2008 06:17 PM |
| CHP'li Vekili öldüren hata! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 01-05-2007 07:47 AM |
| ÖLDÜREN SAC MODELİ | yldrm.exe | Genel Sohbet | 36 | 12-03-2006 08:15 PM |