Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

1999 depremindeki ilginç olaylar!

Genel Kültür kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan 1999 depremindeki ilginç olaylar! konusunu görüntülemektesiniz.1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta.Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek türden de ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür > Garip Olaylar

Maşaallah 1999 depremindeki ilginç olaylar!

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-27-2008, 08:48 PM  
Standart 1999 depremindeki ilginç olaylar!

1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta.Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek türden de değil bu anlatılanlar...

OLAY-1 O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.

OLAY-2 Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor.
-Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Cami’nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.

OLAY-3 Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.

OLAY-4 Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

OLAY-5 O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.

Alt 04-28-2008, 12:49 AM  
Standart Cevap: 1999 depremindeki ilginç olaylar!

teşekkürler paylaştığın için

Alt 04-28-2008, 06:40 PM  

güzel hikaye iyi sallamışlar

Alt 05-07-2008, 05:24 PM  

Bu olaylardan ilk üçünü bilmiyorum ama 4. ve 5. olaylar gerçekten yaşanmış olaylardır.Evet o gece denizden alev topu yükselmiştir.Bu kameralarada yansımış ve haber konusu bile olmuştur.Ve o depremi avcılarda yaşayan ben evden kendimi dışarı attığımda teyzeme ilk söylediğim şuydu.
"Teyze yıldızlar ne kadar çok ve ne kadar yakın"Hayatım boyunça gök yüzünde bu kadar fazla yıldız ve bu kadar yakın hiç şahit olmamıştım"
Depremi yaşayan avcılar gölcük ve istanbulda büyükçekmecede oturan herkese sorabilisiniz!İlk üç olayı da görmediğim için bilemiyorum.Onu da eyüp sultanda halen taksicilik yapan kişilere sorun elbet oraya yolu düşen forum kullanıcılar olur!

Alt 05-08-2008, 11:54 AM  

bende istanbul depremini yaşamıştım ve hala unutamıyorum o zaman 1 yaşındaydım!!! ama şimdi mersindeyim istanbul seni çok özledim

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Genel Kültür kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan 1999 depremindeki ilginç olaylar! konusunu görüntülemektesiniz.1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta.Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek türden de ...

1999 depremindeki ilginç olaylar! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cooook ilginc olaylar!!! MadgerM Garip Olaylar 17 07-12-2008 11:03 PM
1999 Depremindeki İlginç Olaylar cevd_@ Genel Sohbet 62 09-14-2007 10:07 AM
Dünyadan gerçek ve ilginç olaylar breakerturk Genel Sohbet 5 08-16-2007 11:54 AM
ilginc olaylar SCHAKAL Genel Sohbet 7 06-29-2007 07:09 PM
1999 daki deprenden ilginç olaylar!!! kasparov Genel Sohbet 29 06-29-2006 07:50 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:09 AM .