Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Nelly Furtado Country MÜzİk Yapacak!!

Genel Kültür kategorisinde ve Müzik Genel forumunda bulunan Nelly Furtado Country MÜzİk Yapacak!! konusunu görüntülemektesiniz.Kanadalı şarkıcı Nelly Furtado,prodüktör Timberland ile daha fazla işbirliği yapamayacak çünkü O,bir country star olmak istiyor. Nelly,2006 tarihli Loose albümünde ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür > Müzik Genel

Maşaallah Nelly Furtado Country MÜzİk Yapacak!!

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-27-2008, 02:05 PM  
Standart Nelly Furtado Country MÜzİk Yapacak!!

Kanadalı şarkıcı Nelly Furtado,prodüktör Timberland ile daha fazla işbirliği yapamayacak çünkü O,bir country star olmak istiyor.
Nelly,2006 tarihli Loose albümünde ki ‘In God’s Hands’ isimli şarkısı için yeni bir versiyon kaydedecek.Country tarzıyla kaydedilecek olan bu versiyonda,Furtado’ya Nicole Kidman'in eşi Keith Urban eşlik edecek.
Nelly Furtado yaptığı açıklamada: "Country müziği seviyorum.Şarkıyı birlikte söylemek için bir country şarkıcıya ihtiyacım vardı ve benim ilk tercihim Keith oldu.
"Onun doğru bir seçim olduğuna inanıyorum.O(Keith) gerçekten bir şeylere meydan okurcasına hareket ediyor ve bu özellik,benim en sevdiğim artist özelliklerinden biridir" dedi.

Alt 04-28-2008, 12:42 AM  
Standart Cevap: Nelly Furtado Country MÜzİk Yapacak!!

saol teşkür

Etiketler: , , , , , , ,

Seçenekler

Genel Kültür kategorisinde ve Müzik Genel forumunda bulunan Nelly Furtado Country MÜzİk Yapacak!! konusunu görüntülemektesiniz.Kanadalı şarkıcı Nelly Furtado,prodüktör Timberland ile daha fazla işbirliği yapamayacak çünkü O,bir country star olmak istiyor. Nelly,2006 tarihli Loose albümünde ...

Nelly Furtado Country MÜzİk Yapacak!! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
nelly furtado Grupkent Ünlülerin Resimleri 4 07-09-2008 02:44 AM
Nelly Furtado & Timbaland - Promiscious S-M+ Yabancı Videolar 0 04-22-2008 07:38 AM
Nelly Furtado newrojey Müzik Genel 1 03-16-2008 10:32 AM
Say It Right - Nelly Furtado [türkçe çeviri] Kyren Şarkı Sözleri 1 11-12-2007 11:36 AM
Nelly Furtado İspanyolca albüm erdener Müzik Genel 0 12-25-2006 10:30 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:21 AM .