Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

KorkunÇ Olaylar

Genel Kültür kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan KorkunÇ Olaylar konusunu görüntülemektesiniz.Hala inanamiyorum Size basimdan gecen inanilmasi güç bir olayi anlatacagim. Su anda 28yasindayim. Bundan yaklasik bir sene önce, evde tek ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür > Garip Olaylar

Maşaallah KorkunÇ Olaylar

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

KorkunÇ Olaylar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-26-2008, 03:28 PM  
Standart KorkunÇ Olaylar

Hala inanamiyorum
Size basimdan gecen inanilmasi güç bir olayi anlatacagim. Su anda 28yasindayim. Bundan yaklasik bir sene önce, evde tek basima kaliyordum. Bizim daire 4.katta oldugu için pencerem sonuna kadar açik odamda resim çiziyordum. O anda aklima önceden seyrettigim bir korku filmi geldi. Bir anda ürpermistim. Tipki o korku filmde olanlarin basima az sonra geleceginden habersizdim. Mutfaga bir bardak su almaya gittim, odama dönerken arkadan bir elin omzuma dokundugunu farkettim. Birden bardagi firlattim ve odama gittim. N'olur yardim edin diye kendi kendime mirildaniyordum, fakat bir türlü korkudan bagiramiyordum. 4.katta oLmamiza ragmen penceremden tikirtilar geliyordu. Odamin bir kösesinde dizlerimin üstüne çökmüs agliyordum, sonra disari çikmaya karar verdim , o sirada masamin üstündeki resim dosyalarimda garip bi resmin cizili oldugunu farkettim. Artik neredeyse delirme asamasina gelmistim. Odamin kapisini açtim ve hizla disari ciktim. Sanki apartmanda benden baskasi oturmuyormus gibi geliyordu. Gece saat 01:00 civarlariydi, sokakta kimse yoktu. Bense pijamalarimla sokakta öylesine yürüyordum. Inanilmaz bir olaydi, düsünebiliyordum fakat bir türlü istediklerimi yapamiyordum. Sonra ilerde birkaç kedi belirdi benim pesimden geliyorlardi. Kediler bana saldirmak istiyorlardi, inanilmazdi alabildigince kaçiyordum. Fakat etrafta benden baska kimseyi göremiyordum. Sahaba karsi günes yeni yeni dogarken kendine geldim. Odamdaydim, pencerem ardina kadar acikti. Gördüklerimin rüya oldugunu düsündüm bir an. Fakat pijamalarimin kirli oldugunu farkettim. Ayrica sag ayak bilegimde de cizikler vardi. Bunlar kedilerin izleriydi. Yataktan kalktim, daireninn kapisininda açik oldugunu farkettim. Fakat nasil olurduda hiç bisey hatirlamadigim halde odama geri dönmüstüm.

Hiç kimseye bu olayi anlatamiyordum, anlattiklarim ise bana pek inanmis gibi bakmiyorlardi. O günden sonra birdaha hiç resim çizmedim. Odamda çizilmis halde buldugum resmi ise yakmistim...
dadi şimdi sizde başınızdan geçen bi olayı anlatın

Alt 04-26-2008, 04:03 PM  
Standart Cevap: KorkunÇ Olaylar

Konuyu Yanlış Yere Açmışsınız...

Alt 04-26-2008, 11:39 PM  

Uygun Yere Taşınmıştır...

Alt 05-01-2008, 03:33 PM  

saol ya ....

Alt 05-01-2008, 04:07 PM  

vaybe güzel bi olaymış yane okuyan açısından kardeş senin açından pek iyiye benzemiyo

Alt 05-01-2008, 05:50 PM  

saol paylasım ıcın

Alt 05-01-2008, 06:03 PM  

paylaşım için teşekkürler

Alt 05-03-2008, 05:03 PM  

sizinde varsa gönderin yoksa bulun bir yerden

Alt 05-03-2008, 09:28 PM  

ii paylaşm elline sağlık ama kokrunçmuş

Alt 07-01-2008, 01:10 PM  

buu yalaann olamazzzz

Alt 07-06-2008, 11:46 AM  

gzl miş ama korkmadımmmmmmm.......

Alt 07-06-2008, 05:43 PM  

Müthiş bir korkuu ama ben bunun rüya olduğuna kendimi zorlayarak inandırırdım çünkü onu halen düşünür olsaydım kesinlikle delirirdim ve senin başına da gelen rüyadırr ama sen üstünün kirli olmasına bişe diyemem ama dediğm gibi rüyadır ve sen bunu gerçek gibi görürsün çün kü benim başıma benzeri heldi ((((((rüyamda biri benden bişey isteyince tam o sıra uyanıyorum ve hemen o birinin istesdiği eşyayı arıyorum o kişi ye verebilmekk için rüyadır korkamaaaa

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

KorkunÇ Olaylar

Genel Kültür kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan KorkunÇ Olaylar konusunu görüntülemektesiniz.Hala inanamiyorum Size basimdan gecen inanilmasi güç bir olayi anlatacagim. Su anda 28yasindayim. Bundan yaklasik bir sene önce, evde tek ...

KorkunÇ Olaylar konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Olaylar/tÜrkİyeden 1 :)) hasanyesil Komik Şeyler 2 03-10-2008 05:13 PM
Olaylar/tÜrkİyeden 2 :)) hasanyesil Komik Şeyler 1 03-10-2008 12:06 PM
GerÇek Olaylar yesilalici Komik Şeyler 5 02-15-2008 10:37 PM
komik olaylar yeşimsamut Komik Şeyler 0 09-11-2007 10:03 AM
yaşanmış olaylar istanbullut Genel Sohbet 5 11-08-2006 10:05 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:12 AM .