Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Göz Yanılması konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar şu göz yanılmasına da bakın çok garip 1) hoparlörden gelen ''tik'' seslerine kulak vererek ekrandaki kırmızı noktaya odaklanın 2) ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| arkadaşlar şu göz yanılmasına da bakın çok garip 1) hoparlörden gelen ''tik'' seslerine kulak vererek ekrandaki kırmızı noktaya odaklanın 2) Gözlerinizi kırpmamaya çalışın Sonuç: ''tik'' sesleri bittikten sonra kırmızı nokta kaybolup yaklaşık 10 saniye sonra yavaş yavaş geri geliyor... Linkler sadece üyelere.... Üye ol] | |
| | #2 |
![]() | |
| | #3 |
| güzel ama anlamadım ki ne kırmızı noktası ne nesi yaaa ![]() | |
| | #4 |
| kardes verdigin linkin neresinde bu dedigin sey direk o sayfanin linkini koysaydin ben bulamadim ![]() | |
| | #5 |
| cee çıkıcak dimi yemezler ![]() | |
| | #6 |
![]() | |
| | #7 |
biz bu ceeeeee die çıkmalara alıştık ![]() | |
| | #8 |
| walla hiç bişi çıkmadı.. ![]() | |
| | #9 |
| BENDE KIRMIZI NOKTA DEĞİLDİ LACIVERT VİRGÜL CIKTI. ![]() | |
| | #10 |
| bende de bir tane mavi nokta vardı.. bu ne için yapılmış anlamadım | |
| | #11 |
| yha harbiden bnde bulamadım nerde bu dediğin şey bulan warsa sölesinde bizde bulalım demi merak ettim şimdi ![]() ![]() | |
| | #12 |
| yha yok kırmızı nokta ![]() | |
| | #13 |
| bende baska bir sayfa acıldı yav | |
| | #14 |
| sende açılan sayfa herkesde açılan sayfadır canım kardeşim ![]() | |
| | #15 |
| Kardeş direk linki versene anasayfayı vermişsin ya ![]() | |
| | #16 |
| paylaşım için saol ![]() | |
| | #17 |
| güzelmişvallaaaaaa | |
| | #18 |
| dasdsadsadsadsa | |
| | #19 |
| oıyşyklıtulhk | |
| | #20 |
| hteaherhberee | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Göz Yanılması konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar şu göz yanılmasına da bakın çok garip 1) hoparlörden gelen ''tik'' seslerine kulak vererek ekrandaki kırmızı noktaya odaklanın 2) ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| +18 korkunç göz yanılması ÖNCE AÇIKLAMAYI OKUYUN | Drakes | Genel Sohbet | 34 | 02-09-2007 10:11 PM |