Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Derste Uyuma konusunu görüntülemektesiniz.Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afacan: -Hocam, sen uyuyorsun! diye ikaz ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afacan: -Hocam, sen uyuyorsun! diye ikaz da bulunur. O an kendini toparlayan hoca efendi: -Haşa, haşa... der. Ben derste hiç uyurmuyum. Sadece biraz kendi ruh derinliklerime dalıp Hazreti Muhammed efendimizin yanına kadar uzandım. Bir sonra ki derste uyuma sırası afacandadır. Bunu fark eden hoca efendi hemen paralar: -Benim dersimde uyumak kimin haddine, ha? Afacan hemen yanıtlar: -Haşa, hocam. Uyumak benim neyime. Şöyle biraz kendime dalıp Hazreti Peygamber efendimizin yanına kadar uzanmıştım. Ha! Peygamber efendimiz sizi çok uzun zamandır görmediğini de söyledi. | |
| | #2 |
| paylaşım için saol | |
| | #3 |
| sağol paylaşım için | |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Derste Uyuma konusunu görüntülemektesiniz.Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afacan: -Hocam, sen uyuyorsun! diye ikaz ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aşırı Uyuma | eftalya_22 | Ruh Sağlığı | 6 | 10-04-2008 04:45 PM |
| 5 Derste Windows98 Kurulumu | cadawra | İşletim Sistemleri | 5 | 08-11-2008 12:33 AM |
| Öğretmen derste, | halitgfb | Komik Fıkralar | 2 | 04-01-2008 12:53 PM |
| Deniz Memelilerinin İlginç Uyuma Şekli... | \\marjory\\ | Hayvanlar Alemi | 1 | 12-16-2007 08:59 PM |
| 5 Derste Flash Eğitimi | cadawra | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 5 | 02-21-2006 02:13 PM |