Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Derste Uyuma

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Derste Uyuma konusunu görüntülemektesiniz.Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afacan: -Hocam, sen uyuyorsun! diye ikaz ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Derste Uyuma

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et
Derste Uyuma

Alt 04-21-2008, 09:51 PM   #1

Standart Derste Uyuma

Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afacan:
-Hocam, sen uyuyorsun! diye ikaz da bulunur.
O an kendini toparlayan hoca efendi:
-Haşa, haşa... der. Ben derste hiç uyurmuyum. Sadece biraz kendi ruh derinliklerime dalıp Hazreti Muhammed efendimizin yanına kadar uzandım.

Bir sonra ki derste uyuma sırası afacandadır. Bunu fark eden hoca efendi hemen paralar:
-Benim dersimde uyumak kimin haddine, ha?

Afacan hemen yanıtlar:
-Haşa, hocam. Uyumak benim neyime. Şöyle biraz kendime dalıp Hazreti Peygamber efendimizin yanına kadar uzanmıştım. Ha! Peygamber efendimiz sizi çok uzun zamandır görmediğini de söyledi.

Alt 05-17-2008, 02:37 PM   #2

Standart Cevap: Derste Uyuma

paylaşım için saol

Alt 05-17-2008, 09:46 PM   #3

Standart Cevap: Derste Uyuma

sağol paylaşım için

Seçenekler

Derste Uyuma

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Derste Uyuma konusunu görüntülemektesiniz.Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afacan: -Hocam, sen uyuyorsun! diye ikaz ...

Derste Uyuma konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşırı Uyuma eftalya_22 Ruh Sağlığı 6 10-04-2008 04:45 PM
5 Derste Windows98 Kurulumu cadawra İşletim Sistemleri 5 08-11-2008 12:33 AM
Öğretmen derste, halitgfb Komik Fıkralar 2 04-01-2008 12:53 PM
Deniz Memelilerinin İlginç Uyuma Şekli... \\marjory\\ Hayvanlar Alemi 1 12-16-2007 08:59 PM
5 Derste Flash Eğitimi cadawra Web Tasarım ve Hazır Kodlar 5 02-21-2006 02:13 PM

Saat: 02:23 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete