1- bogazdaki yaLımı ve geocities den almıs oLdugum 20 mb Lik web aLanımı karima bırakiyorum.
2- küçükbakkalköy'deki arsalarımı ve 50 e-maiL adresimi yavruLarıma bırakıyorum.
3- koydeki tarLaLarımı ve icq Listemdeki arkadaşLarımı babama bıraqıyorum.
4- içerenköydeki dairemi ve biLgisayarımdaki bookmarkımı amcaogLum ilhana bırakıyorum.
5- odamdaki kütüphanem iLe seskartım ve harddiskimi dayıkızı özLeme bırakıyorum.
6- kadıköydeki arsam iLe downLoad etmeq için günLerce ugrastıgım wallpaper ve java scriptLerimi komşumuzun kızı esra'ya bıraqıyorum.
7- monitorümü kimseye bıraqmıyorum benimLe gomun!
8- aduLt cd'Lerimi de kimseye bıraqmıyorum onLarıda benimLe gomun!
9-Gecen ay geLen 60 miLyonLuq teLefon faturamı, öLene kadar ödeyemediysem geciqtirmeden ödeyin; gözümaçık gitmesin!..
10- öLdüqten birkaç gün sonra eger siz kuLLanmayacaqsanız; züreronLine, hortnet, makbanknet, zikstirnet, yamuqbanqnet, çişbanknet, vızvıznet sınırsız internet aboneLiqLerimi iptaL edin ki, gereqsiz yere kredi kartımdan para tahsiL edip durmasınLar.
11- emr-i hak vaki oLduqtan sonra bütün gücünüzLe gayret edereq, enbizirve 100'deki hitimi arttırın ve beni zirveye yerLeştirin. arttırmazsanız öbür dünyada iki eLim yakanızdadır.
12- beni defnetmenizden sonra diger tarafta imkan buLur buLurmaz derhaL onLine oLacagım ve sizLerLe bağLantı kurmaya çaLışacağım. bu yüzden geceLeri icq'da onLine oLun.
13- az öncedi şık gerÇekLeşirse , beni arkadaş Listenize ekLeyin, nankörLüq etmeyin.
14- sevgiLi karıcıgım, sagda soLda chat yaptıgını duymayayım, yoqsa hortLar geLirim.
15- mütemadiyen benim ruhumu çağırmayı deneyin: ey ruh GeLdinse maiL yoLLa deyin.
16- geLmişsem biLgisayarı boşaLtın.
17- ben öLdüqten sonra web sayfası diLan aLırsanız bana da Link verin. booqmarkınıza ekLeyin.
18- gözLerim yavaş yavaş kapanmaya başLadı, çabuq söyLeyin bana şu anki, hit durumum nedir?
19- biraz kenara çekiLin şöyLe öLmeden önce son bir kez daha chat yapmaq istiyorum.
20- aah, öLüyorum gaLiba, çok çabuq bana maiL geLmiş mi ögrenin de bana söyLeyin... KÜT......... |