Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Vasiyetname

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Vasiyetname konusunu görüntülemektesiniz.1- bogazdaki yaLımı ve geocities den almıs oLdugum 20 mb Lik web aLanımı karima bırakiyorum. 2- küçükbakkalköy'deki arsalarımı ve 50 ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

Maşaallah Vasiyetname

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Vasiyetname

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 10-26-2006, 09:11 PM  

1- bogazdaki yaLımı ve geocities den almıs oLdugum 20 mb Lik web aLanımı karima bırakiyorum.

2- küçükbakkalköy'deki arsalarımı ve 50 e-maiL adresimi yavruLarıma bırakıyorum.

3- koydeki tarLaLarımı ve icq Listemdeki arkadaşLarımı babama bıraqıyorum.

4- içerenköydeki dairemi ve biLgisayarımdaki bookmarkımı amcaogLum ilhana bırakıyorum.

5- odamdaki kütüphanem iLe seskartım ve harddiskimi dayıkızı özLeme bırakıyorum.

6- kadıköydeki arsam iLe downLoad etmeq için günLerce ugrastıgım wallpaper ve java scriptLerimi komşumuzun kızı esra'ya bıraqıyorum.

7- monitorümü kimseye bıraqmıyorum benimLe gomun!

8- aduLt cd'Lerimi de kimseye bıraqmıyorum onLarıda benimLe gomun!

9-Gecen ay geLen 60 miLyonLuq teLefon faturamı, öLene kadar ödeyemediysem geciqtirmeden ödeyin; gözümaçık gitmesin!..

10- öLdüqten birkaç gün sonra eger siz kuLLanmayacaqsanız; züreronLine, hortnet, makbanknet, zikstirnet, yamuqbanqnet, çişbanknet, vızvıznet sınırsız internet aboneLiqLerimi iptaL edin ki, gereqsiz yere kredi kartımdan para tahsiL edip durmasınLar.

11- emr-i hak vaki oLduqtan sonra bütün gücünüzLe gayret edereq, enbizirve 100'deki hitimi arttırın ve beni zirveye yerLeştirin. arttırmazsanız öbür dünyada iki eLim yakanızdadır.

12- beni defnetmenizden sonra diger tarafta imkan buLur buLurmaz derhaL onLine oLacagım ve sizLerLe bağLantı kurmaya çaLışacağım. bu yüzden geceLeri icq'da onLine oLun.

13- az öncedi şık gerÇekLeşirse , beni arkadaş Listenize ekLeyin, nankörLüq etmeyin.

14- sevgiLi karıcıgım, sagda soLda chat yaptıgını duymayayım, yoqsa hortLar geLirim.

15- mütemadiyen benim ruhumu çağırmayı deneyin: ey ruh GeLdinse maiL yoLLa deyin.

16- geLmişsem biLgisayarı boşaLtın.

17- ben öLdüqten sonra web sayfası diLan aLırsanız bana da Link verin. booqmarkınıza ekLeyin.

18- gözLerim yavaş yavaş kapanmaya başLadı, çabuq söyLeyin bana şu anki, hit durumum nedir?

19- biraz kenara çekiLin şöyLe öLmeden önce son bir kez daha chat yapmaq istiyorum.

20- aah, öLüyorum gaLiba, çok çabuq bana maiL geLmiş mi ögrenin de bana söyLeyin... KÜT.........

Alt 10-29-2006, 05:00 PM  

emege saygı

Alt 10-29-2006, 05:02 PM  

Alt 11-01-2006, 11:09 AM  

Seçenekler

Vasiyetname

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Vasiyetname konusunu görüntülemektesiniz.1- bogazdaki yaLımı ve geocities den almıs oLdugum 20 mb Lik web aLanımı karima bırakiyorum. 2- küçükbakkalköy'deki arsalarımı ve 50 ...

Vasiyetname konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
vasiyetname LogarDanger Komik Şeyler 5 05-14-2008 07:52 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:02 AM .