Genel Kültür kategorisinde ve Müzik Genel forumunda bulunan umarım beğenirsiniz konusunu görüntülemektesiniz.ama yorum bekliyorum özellikle bilgisi olanlardan mesela kötü okumuşsun böyle olmuş şöyle deyin ama yapıcı olun lütfen sadece geliştirme amacım ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| ama yorum bekliyorum özellikle bilgisi olanlardan mesela kötü okumuşsun böyle olmuş şöyle deyin ama yapıcı olun lütfen sadece geliştirme amacım Linkler sadece üyelere.... Üye ol] | |
| Seçenekler | |
| |
Genel Kültür kategorisinde ve Müzik Genel forumunda bulunan umarım beğenirsiniz konusunu görüntülemektesiniz.ama yorum bekliyorum özellikle bilgisi olanlardan mesela kötü okumuşsun böyle olmuş şöyle deyin ama yapıcı olun lütfen sadece geliştirme amacım ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| arkadaşlar ben bu şiiri çok sevdiğim birisi için yazmıştım.beğenirsiniz umarım | velzkgni | Şiirler | 3 | 05-01-2008 08:25 AM |
| Nokia java destekli telefonlarınız için kendi arşivimden 62 adet oyun seçtim umarım beğenirsiniz... | Rick | Nokia | 39 | 04-19-2008 03:53 PM |
| metal fırtına(özet umarım beğenirsiniz) | laz17 | Genel Sohbet | 1 | 02-16-2008 11:07 AM |
| umarım | Kyren | Şiirler | 0 | 12-04-2007 12:10 PM |
| karikatür 6 tane hepsi çok güzel umarım beğenirsiniz | BCeerrteunğ | Komik Resimler | 12 | 08-07-2006 04:20 PM |