Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

SONUNA KOPTUM gırn bence bıı okuyun emınım guleceksınız....

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan SONUNA KOPTUM gırn bence bıı okuyun emınım guleceksınız.... konusunu görüntülemektesiniz.Ders cografya dersi, Türkiye haritasi tahtada asili. Ögretmen herzamanki gibi çocuklara cografya kitabindan sayfa numaralarini vererek okumalarini ister ve bütün ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

Maşaallah SONUNA KOPTUM gırn bence bıı okuyun emınım guleceksınız....

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 10-26-2006, 08:14 PM  

Ders cografya dersi, Türkiye haritasi tahtada asili. Ögretmen herzamanki gibi çocuklara cografya kitabindan sayfa numaralarini vererek okumalarini ister ve bütün siniflarda yaptigi gibi posetinden sislerini çikararak örgü örmeye baslar. Dersin ortalarina dogru müdür ve müfettis kapida belirince telaslanan ögretmen örgüsünü firlatarak surat kipkirmizi ayaga kalkar.Kendi için ördügü etek ise haritanin asili oldugu çiviye takilmistir.
Müfettis dersin nasil gittigini sorup çocuklara birkaç soru soracgini belirterek Ali'yi ayaga kaldirir.
-Türkiye'nin baskenti neresi oglum
Ali:
-Ankara hocam
müfettis tekrar Ali'ye:
-Harita bilgin nasil?Bana dogum yerini gösterebilirmisin?
Ali Sinop dogumludur ve ögretmeninin etegi Sinop'un üstünü kapatmaktadir. Biraz duraksadiksan sonra ögretmenine
-Eteginizi kaldirirmisiniz hocam dogum yerimi göstericem...

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan SONUNA KOPTUM gırn bence bıı okuyun emınım guleceksınız.... konusunu görüntülemektesiniz.Ders cografya dersi, Türkiye haritasi tahtada asili. Ögretmen herzamanki gibi çocuklara cografya kitabindan sayfa numaralarini vererek okumalarini ister ve bütün ...

SONUNA KOPTUM gırn bence bıı okuyun emınım guleceksınız.... konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ADIM GİBİ EMİNİM BU İŞE YARAR HTML KODLARINI İLK KEZ GÖRÜYORSUNUZ emreozdemir Web Tasarım ve Hazır Kodlar 32 07-14-2008 04:48 PM
LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN... cas_em Genel Sohbet 18 10-27-2007 07:44 PM
sonuna kadar okuyun sapık değil ahmetyalcin Komik Şeyler 15 06-12-2007 12:58 PM
Kız Kaçırma Kuralları :), kOptum heLL song Komik Şeyler 20 09-08-2006 01:25 PM
Ben koptum Ajdar gine dağıtmış guncub Komik Şeyler 15 09-08-2006 09:09 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:14 AM .