Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Uçurum

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Uçurum konusunu görüntülemektesiniz.Bir gün Temel ve arkadasi Dursun birlikte sinemada film seyrediyorlarmis. Filmin en heyecanli sahnesinde Bir at üzerinde adam oldugu halde ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

Maşaallah Uçurum

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Uçurum

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 10-25-2006, 04:10 PM  

Bir gün Temel ve arkadasi Dursun birlikte sinemada film seyrediyorlarmis. Filmin en heyecanli sahnesinde Bir at üzerinde adam oldugu halde hizla uçuruma dogru gidiyormus. Tam bu sirada Dursun :

-Temel pence uçurumdan asaguya uçacaklar demis.Temel:

-Pence tüsmüyecekler demis.Iki arkadas iddaya girmisler. Sonuçta uçurumdan asagiya uçmuslar ve Dursun iddayi kazanmis.Dursun:

-Temel pen hile yaptum ,pen bu filmi daha önceden seyrettum demis Temel hemen atlamis haçen pende seyrettum da pok yiyenun aynu hatayu yapacagunu zannetmiydum demis.

Alt 10-25-2006, 04:11 PM  

Alt 10-26-2006, 07:17 PM  

<span style="font-family:Comic Sans Ms">bi benzeri verilmişti ama yinede çoookkk saol

Alt 10-26-2006, 07:57 PM  

ewt buna benzer bi tane daha vermiştim..

Seçenekler

Uçurum

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Uçurum konusunu görüntülemektesiniz.Bir gün Temel ve arkadasi Dursun birlikte sinemada film seyrediyorlarmis. Filmin en heyecanli sahnesinde Bir at üzerinde adam oldugu halde ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:44 AM .