Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

hamam böceği

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan hamam böceği konusunu görüntülemektesiniz.Dünya Genetik Projeler Yarışması yapılıyormuş. Tüm ülkelerden genetik profesörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış. İlk Fransız profesörün çalışmasının başına gelmişler. Jüri ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah hamam böceği

İndir Sitemap Arama Haritası Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

hamam böceği

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-20-2008, 01:23 PM  
Standart hamam böceği

Dünya Genetik Projeler Yarışması yapılıyormuş. Tüm ülkelerden genetik profesörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış. İlk Fransız profesörün çalışmasının başına gelmişler. Jüri başkanı çalışmasının ne olduğunu sormuş.
Fransız profesör başlamış anlatmaya: - Ben inek genleri ile tavuk genlerini birleştirdim, Ortaya çıkan mahlukatın eti kırmızı et kadar lezzetli, beyaz et kadar sağlıklı oldu demiş.... Ardından diğer çalışmaları ülke ülke gezmeye başlamışlar. Sıra gelmiş Türkiye'den bizim Laz profesöre, Jüri başkanı: -Sizin çalışmanız nedir ? diye sormuş. Laz profesör anlatmış: Ben demiş, karpuz genleri ile hamamböceği genlerini birleştirdim!, Birden tüm jüri üyelerinden bir kahkaha kopmuş ve başkan Laz profesöre - Bu çalışma ne işe yarar? diye sormuş. Laz profesör: -Acayip işe yarıyor abicim, karpuzu kesiyosun, çekirdekleri kaçışıyo

Alt 04-20-2008, 01:36 PM  
Standart Cevap: hamam böceği

süper yaa

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

hamam böceği

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan hamam böceği konusunu görüntülemektesiniz.Dünya Genetik Projeler Yarışması yapılıyormuş. Tüm ülkelerden genetik profesörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış. İlk Fransız profesörün çalışmasının başına gelmişler. Jüri ...

hamam böceği konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahverengi Çizgili Hamam Böceği .nymphadora. Hayvanlar Alemi 2 05-17-2008 08:15 PM
> Hamam külhanı ReAlWaN F - J 0 01-02-2008 12:34 PM
> Hamam böceği ReAlWaN F - J 0 01-02-2008 12:33 PM
> Hamam ReAlWaN F - J 0 01-02-2008 12:33 PM
> Hamam Böceği ReAlWaN Hayvanlar Alemi 0 12-14-2007 01:03 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:32 AM .