Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Bilmeceler forumunda bulunan Şaşırılacak Şey... konusunu görüntülemektesiniz.11 Eylul olaylarında ikiz kulelere carpan ucaklardan birinin ucus numarasi Q33 NY imis. Simdi bir word belgesi aciyorsunuz tertemiz, bu ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| 11 Eylul olaylarında ikiz kulelere carpan ucaklardan birinin ucus numarasi Q33 NY imis. Simdi bir word belgesi aciyorsunuz tertemiz, bu rakam ve harften olusan ucus numarasini kopyalıyorsunuz. Daha sonra bu yaziyi taratip karakter buyuklugunu 72 (en buyuk) yapiyorsunuz. ve de yazi karakterini de "Wingdins" olarak ayarliyorsunuz. Şaşıracaksınız... emin olun öylesine geziyordum bunu okudum uyguladım şok oldum. ALINTIDIR... | |
| | #2 |
| ahanda bunlar olyo | |
| | #3 |
| Paylaşım için tşk.. | |
| | #4 |
| bu konu defalarca açıldı ![]() Q33 NY işte bu tesadüf değil.genede hatırlattığın için saol. | |
| | #5 |
| Tesadüf olmasada olayların kısa bir özeti değilmi?! | |
| | #6 |
| Acayİp Beyavvv | |
| | #7 |
| paylaşım için saol... | |
| | #8 |
| ben bısey anlamadım :S ne oluyorkı | |
| | #9 |
| Emegİne Saglik | |
| | #10 |
| bence bill abi her bişeyi biliyo bu olay hakkında | |
| | #11 |
| Vay bee! İnanılmaz bişey. Bari deneselermiş de.. ![]() | |
| | #12 |
| anaa gerçek ha bende ilk önce korkunç bişi çıkcak die ürperdim sonra o çıkınca anladım way be paylaşım için saol | |
| | #13 |
| paylaşım için saol | |
| | #14 |
| ellerine sağlık kardeş | |
| | #15 |
| paylaşım için teşekkürler ama sanki bu konuyu öncede görmüştüm ... | |
| | #16 |
| doom 3'ü oynayan varmı acaba ?????? ![]() | |
| | #17 |
| Paylaşım İçin Teşekkürler ![]() entresan bırşey | |
| Etiketler: q33 ny gibi şeyler, sasırılacak seyler, şaşırılacak, şaşırılacak çok acayip şeyler şeyler, şaşırılacak olaylar |
| Seçenekler | |
| |
Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Bilmeceler forumunda bulunan Şaşırılacak Şey... konusunu görüntülemektesiniz.11 Eylul olaylarında ikiz kulelere carpan ucaklardan birinin ucus numarasi Q33 NY imis. Simdi bir word belgesi aciyorsunuz tertemiz, bu ...