Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Yarışmalar forumunda bulunan EN GüZeL BeBeK ReSMiNi ÇeK ÖDüLü KaZaN !!! konusunu görüntülemektesiniz.Yarışmamıza katılmak isteyen arkadaslar en güzel bebeğin fotoğrafını çekip Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] ' e yani bana pm(özel ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Yarışmamıza katılmak isteyen arkadaslar en güzel bebeğin fotoğrafını çekip Linkler sadece üyelere.... Üye ol]' e yani bana pm(özel mesaj) yoluyla göndericeksiniz.. 1-) Yarışmaya Herkes Katılabilir.. 2-) Fotoğrafı kendiniz çekmiş olmanız lazım.Aksi takdirde yarışmadan diskalifiye olacaksınız. 3-) Herkes yarışmaya sadece 1 fotoğrafla katılabilir! 4-) Resim Örnek'teki gibi olmalıdır! 5-) Yarışmamız 24.04.2008 tarihinde saat 20:00 de kapanacaktır: Arkadaslar hangi bebegin size ait oldugunu yazmayınız miva ve sarper_ce arkadaslarımız soylemıs onlar ılk ve sondur sızınkıler gızlı olcak yanı gızlı oylama yapcaz Örnek: ![]() Fotoğrafı Çeken :Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Yakınlığı : Canım yegenım !!Ödüller!! 1-) 1500 rep 2-)750rep 3-) 500 rep Herkese şimdiden başarıLar DileriM.. ![]() Konu x-PoWeRaDe-x tarafından (04-22-2008 Saat 11:28 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| Seçenekler | |
| |
Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Yarışmalar forumunda bulunan EN GüZeL BeBeK ReSMiNi ÇeK ÖDüLü KaZaN !!! konusunu görüntülemektesiniz.Yarışmamıza katılmak isteyen arkadaslar en güzel bebeğin fotoğrafını çekip Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] ' e yani bana pm(özel ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| En GÜzel Bebek Resİmlerİ | halitgfb | Resim Galerisi | 3 | 06-29-2008 11:33 AM |
| Adını Yaz Resmini Çizsin:) | @LeW | Komik Video Linkleri | 10 | 05-18-2008 02:14 PM |
| Kendini tarif et resmini gör | Kyren | Komik Şeyler | 17 | 05-02-2008 10:21 AM |
| Nobel Ödülü Nedir? Kimlere Verilir? Nobel Ödülü Kazananların Listesi | \\marjory\\ | Kültür | 1 | 04-02-2008 03:49 PM |
| 5 bilmeceyi cevapla ödülü kazan | halilbakır | Gereksiz Mesajlar | 10 | 03-25-2007 04:26 PM |