Her Telden kategorisinde ve Resim Galerisi forumunda bulunan Doğanın Şiiri konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] İşim gücüm budur benim, Gökyüzünü boyarım her sabah, Hepiniz uykudayken. Linkler sadece üyelere.... Üye ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Linkler sadece üyelere.... Üye ol] İşim gücüm budur benim, Gökyüzünü boyarım her sabah, Hepiniz uykudayken. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Uyanır bakarsınız ki mavi. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Deniz yırtılır kimi zaman, Bilmezsiniz kim diker Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Ben dikerim. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Dalga geçerim kimi zaman da, O da benim vazifem; Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Bir baş düşünürüm başımda, Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Bir mide düşünürüm midemde, Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Bir ayak düşünürüm ayağımda, Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Ne halt edeceğimi bilemem. *Dalgacı Mahmut-Orhan Veli Kanık | |
| | #2 |
| süperr olmuuşşşş + rep lik | |
| | #4 |
| orhan veli'nin en sevdiğim şiiriyle güzel resimler... teşekkürler ![]() | |
| | #5 |
| replik ben ua_71 | |
| | #6 |
| çok güzel saoll! | |
| | #7 |
| çok güzel olmuş gerçekten | |
| | #8 |
| Çok hoş olmuş, eline sağlık teşekkürler ![]() | |
| | #9 |
| Ricaederim .... | |
| | #10 |
| eline sağlık | |
| | #11 |
güzel olmuşş | |
| | #12 |
| paylaşım için tşkler... | |
| | #13 |
| ÇOK güsell emeğine sağlıkkk ![]() | |
| | #14 |
| ellerıne saglık | |
| | #15 |
| teşekkürler...hepsi harika... | |
| | #16 |
| Teşekkurler ... | |
| | #17 |
| eline sağlık teşekkürler ![]() | |
| | #18 |
| teşekürler | |
| | #19 |
| emeqıneee saqlıkkkkk,,,, ![]() | |
| | #20 |
| güzel olmuş teşekkürler | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Resim Galerisi forumunda bulunan Doğanın Şiiri konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] İşim gücüm budur benim, Gökyüzünü boyarım her sabah, Hepiniz uykudayken. Linkler sadece üyelere.... Üye ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Doğanın Ürküten Yüzü | sarper_ce | Resim Galerisi | 15 | 08-07-2008 10:38 AM |
| Doğanın GüzeLLiKLeri | clever1991 | Diğer Videolar | 0 | 02-19-2008 12:21 PM |
| 50 Yaş şiiri | HoLyWar | Şiirler | 0 | 12-28-2007 02:37 PM |
| doğanın içinde yaşamak | breakerturk | Resim Galerisi | 3 | 11-16-2007 07:27 PM |
| doğanın gücü | manciko | Genel Sohbet | 32 | 11-26-2006 08:06 PM |