Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

mavi gözlerinle nasıl vurdun beni

Aşk & Sevgi kategorisinde ve Aşk Hikayeleri forumunda bulunan mavi gözlerinle nasıl vurdun beni konusunu görüntülemektesiniz.bir sevgilim vardıı onu oo kadar çok seviyodum ki onu her şeyden çok kıskanıyordum bir gün telefonunu almıştım gizlice karıştırıyodum ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi > Aşk Hikayeleri

Maşaallah mavi gözlerinle nasıl vurdun beni

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-17-2008, 09:35 PM  
Smile mavi gözlerinle nasıl vurdun beni

bir sevgilim vardıı onu oo kadar çok seviyodum ki onu her şeyden çok kıskanıyordum bir gün telefonunu almıştım gizlice karıştırıyodum bi baktım bir msj aşkım saat 3 de bizim cafede buluşalım diye bir msj keşke ama keşke okumasaydım innanamıyordum mavi gözlü melegim bunu bana yapamas diye avunuyodum , ama saat 3 de oraya gidi tai bende ordaydım ,beynim çarpılmışa döndüü onu çok sevmiştim en yakın arkdaşlarımdan birisiyle aldatmıştı beni bbana bunu nasıl yapa bilirdi innananmıyodum , veee çocugu tutum tam döveceken mavi gözlü melegim önünme attladı veee ona sım sıkı sarıldı kalbim bir anda paran parça oldu boynumu bükerek mutluluklar dilerim dedim ve ordan aglayarak yavaş adımlarla uzaklaştım meyer bir şeytanı melek sanmışım AMA NE YALAN SÖLEYİM HALLA ÇOOK SEVİYORUM AMA HER GECE AGLIYORUM HER SABAH UYANDIMDA AGLIYORUM SUÇUM NEyDİ BENİM DE BANA BUNU YAPTIII

Alt 05-14-2008, 01:52 PM  
Standart Cevap: mavi gözlerinle nasıl vurdun beni

PayLaşım İçin SaoL !!

Alt 05-23-2008, 09:56 PM  
Standart Cevap: mavi gözlerinle nasıl vurdun beni

paylaşım için sagol

Etiketler: ,

Seçenekler

Aşk & Sevgi kategorisinde ve Aşk Hikayeleri forumunda bulunan mavi gözlerinle nasıl vurdun beni konusunu görüntülemektesiniz.bir sevgilim vardıı onu oo kadar çok seviyodum ki onu her şeyden çok kıskanıyordum bir gün telefonunu almıştım gizlice karıştırıyodum ...

mavi gözlerinle nasıl vurdun beni konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alttaki,beni nasıl tanırsın? By_CaaaNN Gereksiz Mesajlar 84 06-30-2008 12:22 AM
> Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi? ReAlWaN Şiirler 2 04-04-2008 08:52 PM
''Gel beni nasıl aldattığını anlat'' breakerturk Magazin 0 03-27-2008 05:25 PM
Yüreğinde Darağacım Gözlerinle Assan Beni Kyren Şiirler 0 12-26-2007 09:08 AM
> Sen Vurdun Da Ben Ölmedİm Mİ ? ReAlWaN Şiirler 0 12-02-2007 06:23 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:29 AM .