Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan web sitesi yapana nakit odeme konusunu görüntülemektesiniz.örnek site.. Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] üzerinde sadece ufak tefek değişiklikler yapılarak başka bir domain altında sitenin aynısı ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| örnek site.. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] üzerinde sadece ufak tefek değişiklikler yapılarak başka bir domain altında sitenin aynısı açılacak.domain ve hosting tarafımdan verilecek.site yine ücretsiz PHP script kullanılarak yapılacak.değişecek olan kısımları ben size ayrıntılı olarak anlatacağım. şimdi ben ingilizceden anlarım ( bu önemli çünkü size vereceğim host GoDaddy yani ingilizce ) diyen ve bu işi de yaparım diyen bana ulaşsın. tel 05344080791 Aziz | |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan web sitesi yapana nakit odeme konusunu görüntülemektesiniz.örnek site.. Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] üzerinde sadece ufak tefek değişiklikler yapılarak başka bir domain altında sitenin aynısı ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Need For SpeEd CaRbon ^^ ben yapana kaDaR en iYisi bu :ok: | tedero1907 | Oyun Genel | 17 | 07-23-2008 09:27 PM |
| Acil nakit aranıyor! | HoLyWar | Galatasaray | 0 | 03-14-2008 12:36 PM |
| 45 YAPANA 36 LVL BİR WARİOR XIGENONDA | yuhuland | Knight Online | 6 | 12-31-2007 12:06 PM |
| Odeme yapan güvenilir bir arama motoru | legolasoft | Network Ve İnternet | 3 | 12-25-2007 06:55 PM |