Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan aşık mıyım? konusunu görüntülemektesiniz.AŞIK MIYIM? O gün benim en mutlu günümdü beni heyecanlandıran birşey vardı içimde bir his sanki ALLAH'ın bana bir ödülüydü ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| O gün benim en mutlu günümdü beni heyecanlandıran birşey vardı içimde bir his sanki ALLAH'ın bana bir ödülüydü Acaba bu ben miyim?diye düşündüm yoksa benim içimde başka birimi var baktım aynaya kendimi gördüm aman ALLAH'ımyoksa ölmüş müydüm? Dokundum vücuduma buz gibiydi ama sol yanım alev alev'di olduğu yerden dışarı çıkmak istiyordu kalbim sanki benim değildi deferime baktım bir şey mi oldu diye? bir kızın isimini gördüm aradım,kalbim birdenbire heyecanlandı,kendi konuşmak ister gibiydi belki de kalbim ona en güzel hediye istedim gitmesin kalbim ben de kalsın ama sonra çok geç kaldığımı anladım bir de ben gideyim şu kız kim miş?bakayım birden tekrar düşündüm yoksa ben aşık mıyım? | |
| | #2 |
| TŞkrlrrrrrrrr..... YÜreĞİne SaĞlik ![]() | |
| | #3 |
| tesekkur ederım | |
| | #4 |
| TşKLeR qüSeL PayLaŞiM.... | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan aşık mıyım? konusunu görüntülemektesiniz.AŞIK MIYIM? O gün benim en mutlu günümdü beni heyecanlandıran birşey vardı içimde bir his sanki ALLAH'ın bana bir ödülüydü ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yalan Mıyım Hayal Mıyım Yaradan - Muhlis Akarsu | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-25-2008 01:17 AM |
| 10 dakikalık adam mıyım! | HoLyWar | Galatasaray | 0 | 02-16-2008 12:11 AM |
| Bardaktan Boşanacak Mıyım ! | Kyren | Şiirler | 1 | 01-02-2008 11:56 AM |
| Aramaz Mıyım | Kyren | Şiirler | 0 | 12-30-2007 12:18 PM |
| Bİlmez Mİyİm HİÇ | Kyren | Şiirler | 0 | 12-14-2007 03:04 PM |