Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Masumiyet konusunu görüntülemektesiniz.Gelmeseydim hiç yanına.. görmemiş olsaydım seni.. ve herşeyi hiçe sayı.. gömebilseydim seni kalbime.. umudum yok artık.. varlığı ne fayda ederki.. ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Gelmeseydim hiç yanına.. görmemiş olsaydım seni.. ve herşeyi hiçe sayı.. gömebilseydim seni kalbime.. umudum yok artık.. varlığı ne fayda ederki.. üşüyorum artık sensiz.. ve yine kızıyorum kendime.. niye inandım ben sana.. ve niye bağlandım taparcasına.. en büyük ızdırapmış aslında.. yanımdayken sana dokunamamak.. sessizliğimi alı götürmek.. ve haykırmak isterdim bunu herkese.. bana her bakışındaki gibi.. o masum yüzünü izlemek... | |
| | #2 |
| paylasım için tşklrrr........ | |
| | #3 |
| TşKLeR qüSeL PayLaŞiM.... | |
| | #4 |
| paylaşım için sagol | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Masumiyet konusunu görüntülemektesiniz.Gelmeseydim hiç yanına.. görmemiş olsaydım seni.. ve herşeyi hiçe sayı.. gömebilseydim seni kalbime.. umudum yok artık.. varlığı ne fayda ederki.. ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| masumiyet gösterisine dikkat | \\marjory\\ | Anne Ve Çocuk | 0 | 11-12-2007 01:13 PM |
| sizce masumiyet | saydam | Genel Sohbet | 14 | 07-28-2007 11:32 PM |