Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Anketler forumunda bulunan En SevmİŞ OlduĞunuz Ders Nedİr?? konusunu görüntülemektesiniz.En SEVMİŞ olduğunuz Ders ney?? Hadİ Bakalim....
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
Anketimiz: en sevmiş olduğunuz ders? | |||
| matematik | | 10 | 28.57% |
| türkçe | | 9 | 25.71% |
| sosyal | | 4 | 11.43% |
| biyoloji | | 2 | 5.71% |
| tarih | | 4 | 11.43% |
| rehberlik | | 1 | 2.86% |
| bilgisayar | | 7 | 20.00% |
| beden eğitimi | | 6 | 17.14% |
| diğer(belirtiniz) | | 7 | 20.00% |
hiç biri | | 4 | 11.43% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | #1 |
| En SEVMİŞ olduğunuz Ders ney?? Hadİ Bakalim. ![]() ![]() ![]() ![]() Konu kanka_ tarafından (04-13-2008 Saat 08:51 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | #2 |
| fizik nie yokki ![]() | |
| | #3 |
| İngiLizce ![]() | |
| | #4 |
| bu konu daha öncedende açılmıştı onda boş derste vardı ama bunda yok ben boş ders diyorumm... | |
| | #5 |
| Ben en çok İngilizce ve Türkçe derslerini seviyorum ama İngilizce olmadığı için Türkçe'yi işaretledim..!! | |
| | #6 |
| tarih tabi ki | |
| | #7 |
| beden eğitimi ![]() | |
| | #8 |
| Fkb( fizik kimya biyoloji) | |
| | #9 |
| turkce ve ingilizce | |
| | #10 |
| türkçe mat benim favori derslerim ((ingilizceden nefret ediyorum bu arada hayatımın kapusu oldu herpp ayyyy))) | |
| | #11 |
| matematikde benim kabusumduuu | |
| | #12 |
| matematik................ | |
| | #13 |
| tarih dersine hi calismazdim.gerek duymazdim cunku sevdigimden hep tarih okurdum boylece calismaya gerek kalmazdi... | |
| | #14 |
| Bu sene yeni gelen canım öğretmenim ve tatildeki altyazılı dizi-film ve yabancı şarkılar sayesinde şu an İNGİLİZCEyi çok seviyorum.. | |
| | #15 |
| türkçe sosyal tarih beden bilgisayar | |
| | #16 |
| ingilizce....... | |
| | #17 |
| burda niye felsefe yok kiii ![]() en çok sevdiğim ders Felsefe.. daha sonra bölümden dolayı İnqilzce ![]() | |
| | #18 |
| matematik sonra ing. ve bilg. felan beden ama en çok mat ve ing ![]() | |
| | #19 |
| ben en çok matematiği sevyom ama bedendede top oynuyoz ![]() bence en guzel beden | |
| | #20 |
| Ndnse tarih ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Anketler forumunda bulunan En SevmİŞ OlduĞunuz Ders Nedİr?? konusunu görüntülemektesiniz.En SEVMİŞ olduğunuz Ders ney?? Hadİ Bakalim....
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| EN ÇOK HAYRAN OLDUĞUNUZ ŞARKICI KİM | _MEMATI_ | Müzik Genel | 266 | Dün 03:34 PM |
| Port Nedİr? Nedİr | kranium | İşletim Sistemleri | 0 | 11-15-2007 11:00 AM |
| Gıcık olduğunuz kişi... | jumper | Kadınca | 25 | 11-03-2007 01:40 AM |
| en son mutlu olduğunuz olay nedir? | enes_468 | Gereksiz Mesajlar | 22 | 07-28-2007 09:48 PM |
| en gıcık olduğunuz durum??? | beanlie__ | Gereksiz Mesajlar | 22 | 06-23-2007 02:55 PM |