WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan Yardım lütfen konusunu görüntülemektesiniz.Neredeyse 3 gündür avatarımı değiştirmek istiyorum ve profildeki albümüme resim eklemek istiyorum, resimlerin boyutları uygun olmasına rağmen ve her ihtimale ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Neredeyse 3 gündür avatarımı değiştirmek istiyorum ve profildeki albümüme resim eklemek istiyorum, resimlerin boyutları uygun olmasına rağmen ve her ihtimale karşı genede ''biraz daha küçültüp tekrar deneyip yapmama'' rağmen her defasında ''Dosya yüklenirken hatayla karşılaşıldı'' diyip yüklemiyor.Konuylu ilgili sitede bikaç konuya baktım ama çözüm bulamadım.Sorunun kaynağı nedir aaba yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar... | |
| | #2 |
| Resİm Koyaamiyorum | |
| | #3 |
| Resim Boyutuyla İlgisi Yok..Galiba Sunucudan kaynaklanan bazı sorunlar nedeni ile bu sorunla karşılasılıyor. En Yakın Zamanda Halledilecektir.Yönetici Arkadaşlara Durumu İleticem. | |
| | #4 |
| | |
| | #6 |
| Vbuletin hata veriyor | |
| | #7 |
| Resim Değişmemek Lazım | |
| | #8 |
| | |
| | #9 |
| öyle geçti içimden söledim | |
| | #10 |
| | |
| | #11 |
| Sorun düzeLdi arkadaşlar ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan Yardım lütfen konusunu görüntülemektesiniz.Neredeyse 3 gündür avatarımı değiştirmek istiyorum ve profildeki albümüme resim eklemek istiyorum, resimlerin boyutları uygun olmasına rağmen ve her ihtimale ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| acil yardım yardım lütfen | pelincix | İşletim Sistemleri | 2 | 10-02-2008 12:22 PM |
| Sadece Knight uzmanları baksın Lütfen bir sorum olacak Lütfen yardım edin!! | hmtky191 | Knight Online | 13 | 07-30-2008 11:19 PM |
| lütfen acil yardım edinnn..lütfen | Nick_i_yok | Genel Sohbet | 3 | 11-30-2007 02:28 AM |
| Lütfen Yardım | merhametsiz | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 1 | 04-07-2006 01:30 PM |