Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Yunanistan'ın Eurovision adayı Türkiye'de

Genel Kültür kategorisinde ve Makaleler forumunda bulunan Yunanistan'ın Eurovision adayı Türkiye'de konusunu görüntülemektesiniz.Yunanistan'ın Eurovision adayı Türkiye'de Secret Combination adlı şarkısıyla ülkesini temsil edecek Yunanlı şarkıcı Kalomoira Saranti, tanıtım için Türkiye'ye geldi. 11 ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür > Makaleler

Maşaallah Yunanistan'ın Eurovision adayı Türkiye'de

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-12-2008, 06:39 PM  
Arrow Yunanistan'ın Eurovision adayı Türkiye'de

Secret Combination adlı şarkısıyla ülkesini temsil edecek Yunanlı şarkıcı Kalomoira Saranti, tanıtım için Türkiye'ye geldi.
11 Nisan 2008 / 03:02

Olympic Havayolları'nın tarifeli uçağıyla Atina'dan İstanbul'a gelen ABD doğumlu Yunanlı şarkıcı Kalomoira Saranti, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türkiye'ye ilk kez geldiğini belirten Saranti, Türkiye'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Yarışmaya katılacağı "Secret Combination"u çok sevdiğini ve çok güzel bir şarkı olduğunu ifade eden Saranti, Eurovision yarışmasından umutlu olduğunu, yarışmaya katılacak diğer eserleri de dinlediğini ve her ülkenin şarkısının kendine özgü bir havası olduğunu belirtti.

Saranti, 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye adına yarışacak "Mor ve Ötesi" grubunun "Deli" adlı şarkısını dinlediğini ve çok beğendiğini de dile getirerek, "Ben de deliyim. Türkiye'ye başarılar diliyorum, kalbim sizinle..." dedi.

Türkiye'de çeşitli televizyon kanallarında şarkısını tanıtacağını belirten Saranti, Atatürk Havalimanı'ndan ayrılırken hayranlarıyla fotoğraf çektirip, imza dağıttı.

Alt 04-15-2008, 03:18 PM  
Standart Cevap: Yunanistan'ın Eurovision adayı Türkiye'de

teşekkürler

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Genel Kültür kategorisinde ve Makaleler forumunda bulunan Yunanistan'ın Eurovision adayı Türkiye'de konusunu görüntülemektesiniz.Yunanistan'ın Eurovision adayı Türkiye'de Secret Combination adlı şarkısıyla ülkesini temsil edecek Yunanlı şarkıcı Kalomoira Saranti, tanıtım için Türkiye'ye geldi. 11 ...

Yunanistan'ın Eurovision adayı Türkiye'de konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yunan şarkıcı Eurovision için Türkiye'de Haberci CNN Türk 2 04-10-2008 07:35 PM
Eurovision newrojey WH Haber Bülteni 2 02-22-2008 04:23 PM
Eurovision temsilcimiz Mor ve Ötesi Haberci CNN Türk 2 12-23-2007 11:36 AM
Mor ve Ötesine Eurovision teklifi HoLyWar Kültür - Sanat 0 12-20-2007 11:45 AM
Andorra Eurovision 2007 ömersal Müzik Genel 3 05-31-2007 11:36 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:34 AM .