Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Bu gece son defa ağlıyorum senin için, konusunu görüntülemektesiniz.Bu gece son defa ağlıyorum senin için, Uzun zamandır ilk kez ama bu defa farklı, Seni silmek için kalbimden, Son ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bu gece son defa ağlıyorum senin için, Uzun zamandır ilk kez ama bu defa farklı, Seni silmek için kalbimden, Son kırıntıları son senleri atmak için kalbimden. Yalnız kalmak istiyorum kalbimle, Ona tekrar bakarken seni hissetmek, Seni görüp, sana dokunmak yani Acı çekmek istemiyorum artık. Birgün karşıma yine çıkacaksın biliyorum Bir gün yine üzmek isteyeceksin beni, Ama bu sefer farklı olacak, Çünkü içimde sen olmayacaksın. Bu gece son defa ağlıyorum senin için | |
| | #2 |
| Paylaşımın İçin Teşekkürler...!!! | |
| | #3 |
| paylasım için tskrlr.... | |
| | #4 |
| te$eqqÜrLer... ![]() | |
| | #5 |
| TşKLeR qüSeL PayLaŞiM.... | |
| | #6 |
| paylaşım için sagol | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Bu gece son defa ağlıyorum senin için, konusunu görüntülemektesiniz.Bu gece son defa ağlıyorum senin için, Uzun zamandır ilk kez ama bu defa farklı, Seni silmek için kalbimden, Son ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Her şey senin için... | sayre | Güzel Sözler | 3 | 10-10-2008 10:12 PM |
| Senin Için | HoLyWar | Şiirler | 1 | 12-28-2007 09:15 PM |
| Zarımı Son Defa Senin İçin Atıyorum... | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 12-17-2007 03:50 PM |
| > Bu Gece Senin Gecen | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-08-2007 12:39 AM |
| Onun için simdi ilk defa beni sevmek hakkini sana taniyorum | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 07-21-2007 11:19 AM |