Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Template düzenleme yardım konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] arkadaşlar bu linkteki templateyi düzenledim ama menu bölümü ordaki gib olmadı yani etkileşimli olmadı....normalde ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Linkler sadece üyelere.... Üye ol] arkadaşlar bu linkteki templateyi düzenledim ama menu bölümü ordaki gib olmadı yani etkileşimli olmadı....normalde bayaz olan menu yazıları fare üzerine gittiğinde turuncu oluyo bunu ben düzenleyince kayboldu... orjinalindeki gibi photoshopta nasıl yaparım.... forumda aradım ama bulamadım... yardımcı olurmusunuz.. birde içinde css sitil dosyası var. photoshopta kayıt ederken nasıl.... oluşturmuş css dosyayı belki ordan ayarlamıştır... die dosyayı sildim açtım ama bir değişiklik olmadı yani... photoshpta ayarlamış.... nasıl yapmıştır?? burdan indirebilirsiniz.. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] | |
| Seçenekler | |
| |
Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Template düzenleme yardım konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] arkadaşlar bu linkteki templateyi düzenledim ama menu bölümü ordaki gib olmadı yani etkileşimli olmadı....normalde ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Free Template | ziyaaktas | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 3 | 08-15-2008 12:10 PM |
| 60 Adet Psd Template | BenJAMİN TM® | Photoshop | 6 | 07-12-2008 09:01 AM |
| Template paylaşımı | enesdanis | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 0 | 07-29-2007 04:40 AM |
| Template Siteleri | Nick | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 81 | 08-07-2006 01:00 PM |
| Template Deposu | Nick | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 51 | 04-28-2006 03:50 PM |