Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Template düzenleme yardım

Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Template düzenleme yardım konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] arkadaşlar bu linkteki templateyi düzenledim ama menu bölümü ordaki gib olmadı yani etkileşimli olmadı....normalde ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Grafik Tasarımı > Photoshop

Maşaallah Template düzenleme yardım

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-10-2008, 11:22 AM  
Standart Template düzenleme yardım

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]
arkadaşlar bu linkteki templateyi düzenledim ama menu bölümü ordaki gib olmadı yani etkileşimli olmadı....normalde bayaz olan menu yazıları fare üzerine gittiğinde turuncu oluyo bunu ben düzenleyince kayboldu... orjinalindeki gibi photoshopta nasıl yaparım....

forumda aradım ama bulamadım... yardımcı olurmusunuz..

birde içinde css sitil dosyası var. photoshopta kayıt ederken nasıl.... oluşturmuş css dosyayı

belki ordan ayarlamıştır... die dosyayı sildim açtım ama bir değişiklik olmadı yani... photoshpta ayarlamış....

nasıl yapmıştır??
burdan indirebilirsiniz..
Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Alt 08-06-2008, 08:27 AM  
Thumbs up Cevap: Template düzenleme yardım

PHP Designer 2007 Professional v5.4[PHP, HTML, XHTML, CSS ve SQL Vb..Düzenleyici]

PHP Designer 2007 ile PHP, HTML, XHTML, CSS ve SQL (Ingres, Interbase, MSSQL, MySQL, Oracle, Sybase and Standard SQL)'yi biraraya getiren bir düzenleyici sahibi olacaksınız.

Gezgin, test, entegrasyon, yardım dosyaları, parametre ipuçları, dahili diyalog sihirbazları, sık kullanılan kodlar ve scriptlere erişim imkanı olan bir program...

Ayrıce FTP arabimi, yöneticisi, kod örnekleri, dosya yöneticisi, bastırma yöneticisi, proje yöneticisi, export possibility, çeşitli formatlarda çıkış alma imkanı (LaTex, HTML and RTF), Windows XP için optimize edilmiş 18 değişik tema... google araması ve daha birçok özellik...

Genel Özellikler :

* Hepsi içinde özelliği ( düzenleme, derleme, analiz ve PHP yayını )
* Dizilimi renklendirme ( PHP, HTML, XML, CSS, JavaScript, Java, Perl, JavaScript, VB, C#, Java & SQL )
* Otomatik kod tamamlama
* Hız/Boyut performansı açısından çok iyi
* Kullanıcı dostu bir arayüz
* Çoklu Sekme Özelliği
* Özelleştirilebilirlik
* PHP Kullanım Kılavuzu entegrasyonu
* Yerel yayın (Localhost) önizleme
* Dış tarayıcılar ile basit entegrasyon (Internet Explorer, Netscape, Firefox ve Opera)
* Todo Yönetici
* Proje Yönetici
* FTP
* Kod Kütüphanesi
* Sınıflar tarayıcısı
* Temalar

Yükleme:

http://rapidshare.com/files/40593264/ShAdY08--PHP_Designer_2007_Professional _v5.4.rar.html

Dosya şifresi: shady08

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Template düzenleme yardım konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] arkadaşlar bu linkteki templateyi düzenledim ama menu bölümü ordaki gib olmadı yani etkileşimli olmadı....normalde ...

Template düzenleme yardım konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Free Template ziyaaktas Web Tasarım ve Hazır Kodlar 3 08-15-2008 12:10 PM
60 Adet Psd Template BenJAMİN TM® Photoshop 6 07-12-2008 09:01 AM
Template paylaşımı enesdanis Web Tasarım ve Hazır Kodlar 0 07-29-2007 04:40 AM
Template Siteleri Nick Web Tasarım ve Hazır Kodlar 81 08-07-2006 01:00 PM
Template Deposu Nick Web Tasarım ve Hazır Kodlar 51 04-28-2006 03:50 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:15 AM .