Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ama Çocuğun Hasreti

Aşk & Sevgi kategorisinde ve Aşk Hikayeleri forumunda bulunan Ama Çocuğun Hasreti konusunu görüntülemektesiniz.Ama Çocuğun Hasreti İşitiyorum, güneş pek güzel,çay kenarında suyun üzerine doğru sarkan çiçeklerin manzarası pek latifmiş...Ve nazik öten kuşların,havai böceklerin,uçuşu ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi > Aşk Hikayeleri

Maşaallah Ama Çocuğun Hasreti

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ama Çocuğun Hasreti

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-08-2008, 03:06 PM  
Arrow Ama Çocuğun Hasreti

Ama Çocuğun Hasreti
İşitiyorum, güneş pek güzel,çay kenarında suyun üzerine doğru sarkan çiçeklerin manzarası pek latifmiş...Ve nazik öten kuşların,havai böceklerin,uçuşu da görülecek şeylerden imiş.

İşitiyorum ki,*******i gökyüzünde gizli ışıklar görünürmüş. Dalgaları göz yaşları gibi hazin olan deniz içinde dahi,beyaz yelkenli gemiler akıp gidermiş.

İşitiyorum ki, çiçeklerin renkleri pek latif imiş. Dereler,dağlar, çayırlar, sular,ormanlar ve hususiyle fecir zamanları o kadar güzel, o kadar şirin imişler ki, bu kadar azamet ve ihtişama karşı insan,rabbine secdeler edermiş.

Fakat ben, ne o gürültüsünü işitmekte olduğum denizi, ne o rengin çiçekleri, ne gökyüzünü, ne güneşi, ne o güzel meyveleri, ne kuşları, ne aydınlığı göremediğimden dolayı müteessir değilim.

Hayır Allah’ım , hayır! Şu fani alemin güzelliklerinden hiçbirini arzu etmem. İlla!!. Heyhat..!. Anacığımı göreydim..!

Alt 04-14-2008, 06:55 PM  
Standart Cevap: Ama Çocuğun Hasreti

paylşm için saolll

Alt 05-14-2008, 01:50 PM  

PayLaşım İçin SaoL !!

Alt 05-23-2008, 09:52 PM  

paylaşım için sagol

Etiketler:

Seçenekler

Ama Çocuğun Hasreti

Aşk & Sevgi kategorisinde ve Aşk Hikayeleri forumunda bulunan Ama Çocuğun Hasreti konusunu görüntülemektesiniz.Ama Çocuğun Hasreti İşitiyorum, güneş pek güzel,çay kenarında suyun üzerine doğru sarkan çiçeklerin manzarası pek latifmiş...Ve nazik öten kuşların,havai böceklerin,uçuşu ...

Ama Çocuğun Hasreti konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gol hasreti bitecek HoLyWar Galatasaray 0 03-14-2008 12:41 PM
> Bitir Hasreti ReAlWaN Şiirler 0 12-28-2007 02:59 PM
Ayrılık Hasreti Kyren Şiirler 0 12-28-2007 09:59 AM
Memleket Hasreti Kyren Şiirler 3 12-26-2007 10:37 PM
Ayrılık Hasreti breakerturk Aşk & Sevgi 0 11-12-2007 06:24 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:45 AM .