Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Aldırma kendi etti kendi katlanıcak yokluğuna...

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Aldırma kendi etti kendi katlanıcak yokluğuna... konusunu görüntülemektesiniz.Aldırma kendi etti kendi katlanıcak yokluğuna... Gözyaşım içime aktı Niye mi? Sevdan bana yasaktı Git şimdi arkana bile bakmadan Acım ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Aldırma kendi etti kendi katlanıcak yokluğuna...

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-08-2008, 02:08 PM  
Arrow Aldırma kendi etti kendi katlanıcak yokluğuna...

Gözyaşım içime aktı Niye mi? Sevdan bana yasaktı Git şimdi arkana bile bakmadan Acım da, aşkım da içim de saklı Sevmedim say Yıkılmadım,burkulmadım say Kına nefret et benden Umursama sakına Burkul sende ama arkana bile bakma Mutlu ol oralarda Ama unutma biri deli gibi aşık sana buralar da Bir o kadar da aptalda Gidiyorsun dön demiyor sana Çünkü elveda diyende o sana Aldırma kendi etti kendi katlanıcak yokluğuna Şimdi tek bişey yap benim için Çok mutlu ol benim adımada…. ALINTI

Etiketler:

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Aldırma kendi etti kendi katlanıcak yokluğuna... konusunu görüntülemektesiniz.Aldırma kendi etti kendi katlanıcak yokluğuna... Gözyaşım içime aktı Niye mi? Sevdan bana yasaktı Git şimdi arkana bile bakmadan Acım ...

Aldırma kendi etti kendi katlanıcak yokluğuna... konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kendi yaptığı robotu kullanarak intihar etti x-PoWeRaDe-x Dünya 0 03-21-2008 10:34 PM
Kendi yaptığı robotu kullanarak intihar etti Haberci CNN Türk 1 03-21-2008 05:08 PM
Kendi Başına Kyren Şiirler 0 12-30-2007 12:02 PM
»¦« Kèñdïšïñdè bâ$£âr kèñdïšïñdè bï†èr »¦« Kyren Aşk & Sevgi 0 11-16-2007 08:53 AM
>Kendi elektriğini kendi üretiyor--(Zekı adamın halı baska oluyor..) ReAlWaN WH Haber Bülteni 0 06-14-2007 04:38 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:46 AM .