Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda…

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda… konusunu görüntülemektesiniz.Hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda… Küçüklüğümden beri ‘Sevgi emektir ,emek vermektir’ diye öğrettiler .. Bu ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda…

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda…

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-08-2008, 01:59 PM  
Arrow Hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda…

Küçüklüğümden beri ‘Sevgi emektir ,emek vermektir’ diye öğrettiler ..
Bu yüzden ,
Eğer imkansızı istiyorsam vazgeçmeye ya da
Gerektiğinde sevdiğim için sevdiğimden geçmeye hazırlıklı hayaller büyüttüm içimde..

Ele avuca sığdıramadığım sevgimi uslandırmayı öğrendim zamanla..

Önceleri unutmamı isteyenlere inat severken şimdi duruldu ARSIZ sevdam...
Kaybetme korkusu sardı gönlümü..

Vazgeçtim vuslatı dilediğim senli düşlerden.
hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda…

sadece sen mutlu ol diye dualar ediyorum.
Sevgini istemiyorum..
Bir tek selamına razıyım.. bir selam için süzülüyor gözümden incilerim..

Sana kal diye yalvarıyorken, bana gidişinle cevap vermiştin...
Bu ikinci kez sana yalvarışım…
Yine dinleyemeyeceğini düşündüğümden korkuyorum..
Gözlerim her an tetikte gidersin diye ağlıyorum..
Hiçbir UMUT yok bize dair…
Bütün ihtimaller yitirdi varlığını …

Ve sen inatla duymuyorsun … duyuyor ama sessiz kalıyorsun..
Ve ben bir köşede yine biçare sürünüyorum…

Biliyorum beni yine bırakıcaksın sensizliğin kollarına atacak, yüreğimi yetim kılıcaksın…

Gidişin kıyametim … koptun kopacaksın …

eğer sen benim için yalnızca rüyamda görebileceğim bir mutluluksan, uyandırma...
kalacağınla müjdelendir...

bırak her şey rüyamda kalsın,hayalde yaşansın...
içini gereksiz sancılar sarmasın...
kabullendim...
sen artık benim için sadece arkadaşsın..

sadece ...

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda… konusunu görüntülemektesiniz.Hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda… Küçüklüğümden beri ‘Sevgi emektir ,emek vermektir’ diye öğrettiler .. Bu ...

Hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda… konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
bana hangi server olursa olsun farketmez char lazım varsa tibette olsun aslında cellat1993 Silkroad Online 13 Bugün 03:15 PM
Engellilere eziyet olsun nasıl olursa olsun ! Shady08 WH Haber Bülteni 1 06-06-2008 03:33 PM
bir rük nokta benden olsun-sağda alt taraftaki saat veya tarihin yanında isminiz olsun eyüpping Program Download 13 06-06-2008 03:32 PM
Hep yanında… x-PoWeRaDe-x Şiirler 0 03-16-2008 11:46 AM
varlığında senın olsun yokluğunda ... ProOf Genel Sohbet 0 12-09-2007 10:02 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:00 PM .