04-07-2008, 07:01 PM
|
|
| | Ben netten para kazanıyorum netten para kazanmak aslında oldukca basit ve aslı olan bir iş ama bunu cekingen arkadaslarımız zorlastırıyor neyse biz kalanlarla yolumuza devam edeceğiz..gercekliğinin kanıtı benim su anda nete girdiğim pc buradan gelen parayla alınmıstır..Yapmanız gereken tek sey Linkler sadece üyelere.... Üye ol] adresine kaydolmanız ve kaydolduktan sonra bu işi sizin gibi yapacak 6 kişibulmanızdır.bu 6 kişi örnek olarak diorum bu sayı 2 de olur 10 da olur.ona göre kazancınız artacaktır.bulduğunuz 6 kişi bu işe sizin gibi basladığı için onlarda aynı sekilde üye cekmeye baslayacaktır ve onların bulduğu her üye hem size hem kendilerine para getireceklerdir..bu para nereden nasıl niçin gelecek derseniz.bu sirket reklam işiyle uğrasmaktadır ve size verdikleri paranın 3 katını kendileri almaktadır parayı size ise 250 ve katlarında banka havalesi olarak gönderiyor bu para reklam kaynaklı gelmektedir..ne kadar cok kişi cağırırsanız o kadar yararınıza olacaktır mesela 6 kişi cağırırsanız bu 6 kişini 6 kişi cağırmasıyla 36 36 kişininde 6 kişi cağırmasıyla 216 kişi olacaktır ve bölece cok büyüyecektir böle 8 seri sonra baya bir kitleye hitap etmiş olacaksınız ve bunu tam anlamıyla yapabilirseniz aylık 1milyarı hakedeceksiniz..kafadanda sallayarak yapabilirsiniz ama bölece büyüme olanağınmız azalacaktır..yani bu sallama şini sıkılınca yaparsanız daha mantıklı olur.ben bulamam demeyin bir kişi bile bulsanız bu bir kişi para kazanınca sizide kazandırmıs olacaktır unutmayın.bazıları tel nosundan cekiniyor ama bu tel nosu bankaya paranızın yatması sırassında paranızın baskasına gitmemesi içindir..hiç bir sorun rahatsızlık yasatmaz.ben denedim biliyorum..sizin bulduğunuz her kez size para getirecektir bulduğunuz kişilerin size calışması için sol üst kosede cağrı göndere basıp oradaki linki verebilirsiniz merak ettiğiniz vea sormak istediğiniz her sey için superteklif_gurhan@hotmail.com adresine basvurabilirsiniz.. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] biraz sabır ve paralar %100 gercek
baska adreslerden girmeyiniz bu adresi kullanınız emege saygı.. |
|
| |