Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan s.a konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşal ar şu site göz atabilrimsiniz ? VE şu yazıyada! ATEŞE SU Aşkın sönmeyen ateşi var şimdi içimde..Ateşe su diyorum..Ateşe ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| arkadaşal ar şu site göz atabilrimsiniz ? VE şu yazıyada! ATEŞE SU Aşkın sönmeyen ateşi var şimdi içimde..Ateşe su diyorum..Ateşe su..İçimdeki ateşin nereye kadar gideceğini bilemiyorum.Ve çaresizce ateşe su diyorum..Gurbet içinde gurbeti yaşarken ben, sadece ateşimi söndürecek bir damla arıyorum..Bir damla..Üzerimde pişmanlıklarla dolu bir yük..Nereye dönsem, nereye gitsem, ayrılıklarımın hasreti ile yanıyorum şimdi..Ve ateşe su diyorum..Ama biliyordum dönüşü olmayan bir yola giriyordum, ve çaresizce izliyordum bu büyük ateşi..Son bulmalıydı, bu ateş son olmalıydı.. Aşkın sönmeyen ateşi var şimdi içimde..Ateşe su diyorum..Ateşe su..Şimdi bir düşünüş kırıntısı içimde kalan soğuk ve üzücü..Soğuk alev gibi..Gözyaşlarımdan süzülen damlaların bu ateşi söndürmeye bile gücü yok..Ne var ki gözyaşları bu ateşin alevini artırır ve dumanını çoğaltır..Havayı soluyan ateşi alevlendiren bir korku var içimde..Tereddüt içindeyim.. -Ey Rabbim! Kapında garip garip bekleşen kullarına, affetme kapılarını kapatma. Ey Tevbeleri, duaları kabul eden Rabbim! Dualarımızı Kabul Buyur. ( Âmin ) | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan s.a konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşal ar şu site göz atabilrimsiniz ? VE şu yazıyada! ATEŞE SU Aşkın sönmeyen ateşi var şimdi içimde..Ateşe su diyorum..Ateşe ...