Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

İŞtee KarŞininzda "meert21" RÖportajiii Orjİnalİkİ İftİharla Sunar:)

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan İŞtee KarŞininzda "meert21" RÖportajiii Orjİnalİkİ İftİharla Sunar:) konusunu görüntülemektesiniz.Uzun bir aradan sonra yeni bir röportajla karşınızdayım brezil'cim sayesinde tanıdığım ama tanımaktan çook mutluluk duyduğum meert21 'le herkesin tanıması ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah İŞtee KarŞininzda "meert21" RÖportajiii Orjİnalİkİ İftİharla Sunar:)

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-07-2008, 04:33 PM  
Standart İŞtee KarŞininzda "meert21" RÖportajiii Orjİnalİkİ İftİharla Sunar:)

Uzun bir aradan sonra yeni bir röportajla karşınızdayım
brezil'cim sayesinde tanıdığım ama tanımaktan çook mutluluk duyduğum
meert21'le herkesin tanıması gereken biri bence (bu yüzden yaptım röportajı )

Bize kendin bahsederimisin şöyle geniş çaplı olsun lütfen!!!

Konya Selçuk Kamu yönetimi üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim.
Müzik dinlemeyi ve yemek yemeyi çok severim.
Bunun dışında bir işte çalışıyorum. (Eksper’le anlaşan bir firmanın teknik servisliğini yapıyorum...)

Nefret ettklerin ,korktukların var mıdır?

Yalandan,kıravattan, köpekten ( annne köpekten bende çook korkarım hatta düzcede ayşegülle maceralarımız vardır )ve sınavlardan nefret ederim...daha çok var ama yeter bu kadarı....

Fobilerim 4 duvar arasında kalamam özellikle asansörde

Hayatın okul-iş-wh üçgeninde mi geçiyor, mesela yemek yemeyi seven biri olarak aynı zamanda yapmaz mısın?

Hiç bu yönde değerlendirmedim..Her şeyin yeri ve zamanı vardır..iş olunca iş okul olunca okul yemek olunca dayanamam hepsini bırakırım

İlginç uğraşların yok mudur?

Hmm... Ne kadar ilginç size kalmış ama ben de pc modifiye etme uğraşı vardır... Çok değişik şekillerde pc modifiye yapabilme gayreti içindeyim.

Sporla aran nasıl fanatik bir gs’lisin?

Önceden sürekli futbol oynardık arkadaşlarla. Ve basketbol. Ama şimdi spordan uzak kaldım. Takımıma gelince. Konuşmaya gerek var mı bilmiyorum. Zaten bir marka Olmuşuz.
HER MAÇINI İZLEYEMESEMDE ÇOĞU MAÇINI HİÇ KAÇIRMAM

Bildiğim kadarıyla web siten var ayrıca wh’de modluk yapıyorsun nasıl yetişiyorsun?

Evet,bir sitem var.Deneme amaçlı açtığım bir sitem var..Şimdilik kendi çevrem ve yolunu şaşıranlardan başka kimse yok....
WH ye gelince wh ye modluk yapmak güzel birşey..burada da çevrem olduğu için eğlenceli oluyor...(merak edenlere Linkler sadece üyelere.... Üye ol])

Nereden aklına geldi bir site açmak ve çalıştığın işinde kamu yönetimiyle çok alakası yok?

Evet, Yaptığım işler birbirinden çok farklı... Farklı olmasını ben istiyorum... Monoton olmaktan kaçınıyorum... Ve monoton bir hayat istemediğim için bu denli bir yol çizdim kendime...

Wh ile tanışma nasıl oldu?

Wh’yi ilk girdiğim zamanlarda program depom olarak görürdüm..Bana lazım olan programları alırdım..ama ileriki zamanlarda sitenin tamamını dolaşmaya başladım..ve bana çekici gelmeye başladı... Zaten gereksizlerde ekmeğin üzerine yağ sürdü diyebiliriz. (wh’nin önlenemez çekiciliği diyorsun)

Meert21 wh'de nerelerde bulunur?(problem gibi oldu )

Forumun genellikle her yerindeyimdir..Ama ağırlık olarak kendi sorumluluğumda olan bölümlerdeyim..(wh haber bülteni,teknoloji haberleri benim bildiklerim)Tabi gereksizleri göz ardı etmeyelim....

Bu avartardaki, profildeki resimler pek bir gizemli duruyorlar?

Öyle duruyorlar evet.Geçmişten gelen bir boşluk..Ve o boşluğun içinde boğulup giden ben..Bir Cümleyle açıklanamaz.O resim sadece resim değil..İçimin dışa yansıması diyebiliriz...(çocuk "iceberg" gibi görünen yüzü böyle ise içi kimbilir nasıl)

Meert21 için bunlar ne ifade eder ?

*wh
*arkadaşlar
*bilgisayar
*yemek
*sesizlik
*renkler
*öğrenmek
*merak

WH , Akşamları eve geldiğimde elime kahvemi alığımda vaktimin geçtiği en güzel yer...
Arkadaşlar , Onların benim dünyamda ayrı yeri vardır..Her biri benim için özeldir...
Bilgisayar ,Benim günümün ve düşüncelerimin üzerinde durduğu uğraşı..Ben bilgisayarsız yapamam valla.(Bendeeee kim çıkardıysa Allah razı olsun)
Yemek ,oy oy valla şimdi olsada yesem...(sonunda obezite olacak )
Sessizlik , En sevdiğim şeylerden biridir..Yanlız kalmak ve sessiz bi ortam..En güzel şeylerdendir odamda yanlız kalmak...
Renkler , Bu konu uzar en iyisi susim renkler ve zevkler tartışılmaz hesabı..
Öğrenmek ve merak , Meraklıyımdır ben çok...Babam hep derki ''fazla merak iyi değildir oğlum''
Ama ben yinede meraklıyımdır ...Zaten merakınızın yatışması o şeyi öğrenmenizdir..Bide ben çok meraklı olduğum için öğrendiğim şey ve şeylerin sayısı artıyo..Ama öğrediğim şeylerin hepsinide aklımada tutamıyorum...

Alt 04-07-2008, 04:39 PM  
Standart Cevap: İŞtee KarŞininzda "meert21" RÖportajiii Orjİnalİkİ İftİharla Sunar:)

amma uzun hayat yaw

Alt 04-07-2008, 04:41 PM  
Standart Cevap: İŞtee KarŞininzda "meert21" RÖportajiii Orjİnalİkİ İftİharla Sunar:)

Mert vede Feyza ikinize teşekkürler .....

Alt 04-07-2008, 04:49 PM  

güseL röportaj oLmşş tşkLer....

Alt 04-07-2008, 04:50 PM  

çalışmalarda başarılar herkese

Alt 04-07-2008, 05:47 PM  

güzel bir söyleşi olmuş...ikinizide kutlarım.. devamınıda beklerük.

Alt 04-07-2008, 07:33 PM  

çok güldümm hepsi bidiğim şeylerdi meraklı mert meraklı merttt meraklı merttt

Alt 04-08-2008, 12:51 AM  

Yalandan,kıravattan, köpekten ( annne köpekten bende çook korkarım )

E avatarıma bakmadan okuyun o zaman.

Umarım mevcut renkliliğiniz, yaşamınız boyunca, etrafınızada bulaşarak devam eder...

Alt 04-11-2008, 01:24 PM  

güzel msjlar için teşekkürler devam gelicek hiiç merk etmeyin
genaration next

Alt 04-11-2008, 02:48 PM  

Heheh Paylaşım İçin Saol !

Alt 04-11-2008, 04:03 PM  

çok gzl olmus teşekkürler...

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan İŞtee KarŞininzda "meert21" RÖportajiii Orjİnalİkİ İftİharla Sunar:) konusunu görüntülemektesiniz.Uzun bir aradan sonra yeni bir röportajla karşınızdayım brezil'cim sayesinde tanıdığım ama tanımaktan çook mutluluk duyduğum meert21 'le herkesin tanıması ...

İŞtee KarŞininzda "meert21" RÖportajiii Orjİnalİkİ İftİharla Sunar:) konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
""""""""""""""hayat derslerii"""""""""""""""""""" djyrn Hikayeler 6 07-03-2008 08:12 PM
""""Atatürk'ün Ingiliz Kumandana Cevabı""""" cadawra Türkiye ve Ulu Önder Atatürk 35 07-02-2008 03:16 AM
İŞte KarŞinizda "carolİna" RÖportaji BaŞka Yerde Yok Orjİnalİkİ Gururla Sunarrr OrjiNaLiki Genel Sohbet 27 03-17-2008 02:16 PM
"""Beş Dakikalık da Olsa, Barış Benimle""" breakerturk Aşk & Sevgi 0 12-03-2007 07:01 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:22 PM .