Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Necatiii :) konusunu görüntülemektesiniz.Karikoca birlikte tatile cikarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gununun aksami guzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkac saat ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Karikoca birlikte tatile cikarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gununun aksami guzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkac saat sonra kadin uyanir ve kocasini de uyandirir.Adam uyku sersemidir; guzel bir ruyadan uyandirildigi icin de biraz kizgindir: 'Ne oldu?Neistiyorsun?' diye sorar. -'Yukariya bak ve bana ne gordugunu soyle.' Adam gokyuzune bakar ve cevap verir: -'Bunun icin mi uyandirdin beni?.Baktim iste. Bir suru yildiz goruyorum, isil isil parlayan milyonlarca yildiz.' Karisi tekrar sorar: 'Peki, bu sana neyi gosteriyor?' Artik iyice uykusu kacan adam biraz dusunur ve cevap verir: 'Teolojik olarak Tanrinin kudretini ve kendi acizligimizi goruyorum. Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karsisindaki onemsizligimizi goruyorum. Astronomik olarak galaksilerin,yildizlarin, gezegenlerin varligini goruyorum. Yildizlarin konumuna bakarak saatin 3 oldugunu goruyorum. Meteorolojik olarak da bugun havanin cok guzel olacagini goruyorum. Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor?' -'Necati, cadirimizi calmislar.' | |
| | #2 |
çok komikti yaa | |
| | #3 |
| paylaşım için saol gercekten komikti ![]() | |
| | #4 |
![]() süper yha teşekkürler | |
| | #5 |
| 'Necati, cadirimizi calmislar.' ....harika ..süper... | |
| | #6 |
| ehehee sprdi yha tşkLer... | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Necatiii :) konusunu görüntülemektesiniz.Karikoca birlikte tatile cikarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gununun aksami guzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkac saat ...