Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Benim Yolum..

Makaleler kategorisinde ve Sizlerden Gelenler forumunda bulunan Benim Yolum.. konusunu görüntülemektesiniz.Benim Yolum.. ?çimde ya?at???m a?k?ma ihanet etmi?tim o gün..Günlerden 27 aral?kt? san?r?m.Hayallerini bile severken b?rakm??t?m art?k onu..Yeni bir heyecan yeni ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür > Makaleler > Sizlerden Gelenler

Maşaallah Benim Yolum..

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Benim Yolum..

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-07-2008, 11:55 AM  
Arrow Benim Yolum..

Benim Yolum..
?çimde ya?at???m a?k?ma ihanet etmi?tim o gün..Günlerden 27 aral?kt? san?r?m.Hayallerini bile severken b?rakm??t?m art?k onu..Yeni bir heyecan yeni bir sevda ve yeni bir hayat olarak nitelendirdi?im yeni bir sevdaya yelken açm??t?m.Ayaklar?m? yerden kesen ve beni ait oldu?um yere götüren bir sevdaya ..Sevdikce sevesim geliyor ve benim yolumun gene sonuna geliyordu belki bilmeden..

Ya?ananlar?n hat?ras? m?d?r ? Bilemiyorum a??r geldi bu sefer sevip te sevdi?inin gitmesi..A??r geldi…Bazen Kald?ramad?m.Bazen a??r geldi.Bazen intikam dü?ündüm ama sevgi varsa i?in ucunda ve sonunda bu sayd?klar?n?n hepsi geride kal?r.Denemek ve defalarca yenilmek.Bazen yenik hissedersin kendini.Bazen tek taraftas?nd?r yenik dü?ler taraf?nda.Yeniksindir.?nand?ra mazs?n kendine bunu.Ve art?k bitti?ini anlad???nda sessiz ç??l?klar aras?nda kayboluverirsin..Art?k ne seni seven vard?r nede senin ona verebilece?in bir a?k k?r?nt?s?…Gitmi? ve her ?ey bitmi?.Ars?z yalanlar?n ve kalan umutlar?n bedelini ödersin..Bundan sonra sevmek istemesin ve yalanlara kanmak istemezsin.de?ermi göz ya?lar?ma diye dü?ünürsün ya ..Ne kadar ac? ..

Ve art?k kendi yolunu çizersin.Onun haberi yoktur.Yeni a?klar pe?inde ko?maya yeni aray??lara girer..Ama sevildi?inden habersizdir.

Ya seninLe ya Sensiz.. !! Benim yolum çoktan çizilmi?ti ayr?l?p gitti?i gün..B?rak?pta a?latt??? gün ..

Sevdim seni ötesi Yok ..!! Sevildi?ini Bilmesende ötesi yok art?k.Yollar çoktan çizilmi?..Birgün gelece?im ve geldi?imde ……

Etiketler:

Seçenekler

Benim Yolum..

Makaleler kategorisinde ve Sizlerden Gelenler forumunda bulunan Benim Yolum.. konusunu görüntülemektesiniz.Benim Yolum.. ?çimde ya?at???m a?k?ma ihanet etmi?tim o gün..Günlerden 27 aral?kt? san?r?m.Hayallerini bile severken b?rakm??t?m art?k onu..Yeni bir heyecan yeni ...

Benim Yolum.. konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
yolum açık olmayacak Orkndsr Aşk & Sevgi 1 03-15-2008 12:21 PM
Gurbet Ele Düştü Yolum Kyren Şiirler 0 12-29-2007 07:51 AM
Yolum Düşmez Yollarına... shempatiq Aşk & Sevgi 0 11-12-2007 10:15 PM
Yolum Açık Olmayacak... Kyren Aşk & Sevgi 2 10-06-2007 08:33 AM
ßir yoLcuySam bEn, yoLum kiLitLi ... Kyren Aşk & Sevgi 5 08-19-2007 03:22 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:12 PM .