Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan bEniM SaNa ihTiyAcıM vArDı ! SeNinsE haLa SusmAya ! konusunu görüntülemektesiniz.bEniM ... SaNa ihTiyAcıM vArDı ! SeNinsE haLa SusmAya ! ... Dün gece ,,, Hiç olmadığım kadar ihtiyacım vardı sana ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() bEniM ... SaNa ihTiyAcıM vArDı ! SeNinsE haLa SusmAya ! ... Dün gece ,,, Hiç olmadığım kadar ihtiyacım vardı sana !!! Ağlıyordum hıçkırarak ... yanımda oLduğunu biLmek iyi gelecekti bana , emindim . Her canım yandığında , birine ihtiyaç duyduğumda yalnız olmayı seçen ben , bu defa istemedim ... Telefonu elime aldım . CeSaRetim yoktu araMaya kısa bir mesajdı ... ! ... Sana İhtiyacım Var ... ! Sonra ... ağlarken uyumuşumm ! Ve sen ,,, cevap yazmaya bile tenezzül etmemişsin . Benim canım yanıyordu , ve sen hala kendi düşüncelerinde boğuluyordun ! Oysa ,,, böyle anlarda ne önemi vardıı kırgınlığın ? Benim , SaNa ihtiyacım vardı ! SeninSe hala susmaya ! ... Şimdi bende susuyorum ... Yine tüm cümlelerimi içime sakladım , Yine bir sürü cevapsız soru kaldı bana ... ! GiDiyoRsun belki ... SadeCe şunu söylemek istiyorum son olarak ; Benim , dün geceee ... SaNa ihtiyacım vardı ! Seninse hala susmaya ! ... | |
| | #2 |
| GüZeLmi$.. T$kLer.. | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan bEniM SaNa ihTiyAcıM vArDı ! SeNinsE haLa SusmAya ! konusunu görüntülemektesiniz.bEniM ... SaNa ihTiyAcıM vArDı ! SeNinsE haLa SusmAya ! ... Dün gece ,,, Hiç olmadığım kadar ihtiyacım vardı sana ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Bu gole çok ihtiyacım vardı" | breakerturk | Galatasaray | 0 | 03-25-2008 05:21 PM |
| Gülüşlerim vardı benim .... | ProOf | Resim Galerisi | 0 | 01-02-2008 08:45 PM |
| > seni sevmek için sana ihtiyacım yok | ReAlWaN | Şiirler | 1 | 12-02-2007 09:00 PM |
| Benim de bir zamanlar sevdiğim vardı | ProOf | Aşk & Sevgi | 0 | 11-24-2007 11:19 AM |
| Belki sana ihtiyacım var... | яapuηzєL!! | Resim Galerisi | 1 | 11-16-2007 01:30 AM |