WH Güncel Haberler kategorisinde ve Kültür - Sanat forumunda bulunan 'İftihar abidemiz Efendimiz' rekora koşuyor konusunu görüntülemektesiniz.'İftihar abidemiz Efendimiz' rekora koşuyor Ünlü sesleri bir araya getiren 'İftihar Abidemiz-Efendimiz' adlı ilahi albümü büyük ilgi gördü. Reklam Ünlü ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| EksikLer Var Ben EKLiyim... 1. Ahmet Özhan ‘Ay Yüzlüm’, 2. Muazzez Ersoy ‘Dün Gece’, 3. Hakan Altun “Aşık Oldum Muhammed’e”, 4. Funda Arar ‘O Gece Sendin Gelen’, 5. Orhan Hakalmaz ‘Güllerin Efendisi’, 6. Zara ‘Sevdim Seni’, 7. Fatih Kısaparmak ‘Seni Buldum’, 8. Erhan Güleryüz ‘Size’, 9. Murat Göğebakan ‘Sultanım’, 10. Uğur Işılak ‘Bir Damla Olsam’, (uğur ışılağın efendimiz icin yaptigi kendisi bestesi) 11. Ferdi Tayfur ‘Ay Doğdu Üzerimize’. Baş savcı bu sanatlcıların Ağızları içinde Kapatma Davası açmasın sakın ?? DinLemek İstiyenLer.. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Konu VivaLaRésıstancé tarafından (05-06-2008 Saat 12:15 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| Seçenekler | |
| |
WH Güncel Haberler kategorisinde ve Kültür - Sanat forumunda bulunan 'İftihar abidemiz Efendimiz' rekora koşuyor konusunu görüntülemektesiniz.'İftihar abidemiz Efendimiz' rekora koşuyor Ünlü sesleri bir araya getiren 'İftihar Abidemiz-Efendimiz' adlı ilahi albümü büyük ilgi gördü. Reklam Ünlü ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Rekora koşuyor | mért21 | Magazin | 0 | 02-19-2008 06:38 PM |
| THY rekora koşuyor | HoLyWar | Ekonomi | 1 | 12-12-2007 12:28 AM |
| Sağlam, Rekora Koşuyor | ProOf | Beşiktaş | 0 | 12-04-2007 11:23 AM |
| Şebnem rekora koşuyor! | ProOf | Müzik Genel | 2 | 11-22-2007 01:21 PM |
| Hamsi avı rekora koşuyor | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 11-26-2006 10:21 AM |