Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

'Atatürk Belgeseli'nin müziği Goran Bregoviç'ten

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Kültür - Sanat forumunda bulunan 'Atatürk Belgeseli'nin müziği Goran Bregoviç'ten konusunu görüntülemektesiniz.'Atatürk Belgeseli'nin müziği Goran Bregoviç'ten Balkan müziğinin dünyaca ünlü temsilcilerinden Goran Bregoviç, eylül ayında izlenime sunulması planlanan ''Atatürk Belgeseli''nin müziğini ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > Kültür - Sanat

Maşaallah 'Atatürk Belgeseli'nin müziği Goran Bregoviç'ten

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-05-2008, 09:30 PM  
Standart 'Atatürk Belgeseli'nin müziği Goran Bregoviç'ten

Balkan müziğinin dünyaca ünlü temsilcilerinden Goran Bregoviç, eylül ayında izlenime sunulması planlanan ''Atatürk Belgeseli''nin müziğini hazırlayacağını söyledi.
Reklam
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan bir eğlence merkezinde konser vermek için kente gelen Bregoviç, Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nde (BGC) düzenlediği basın toplantısında, Bursa'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Bregoviç, iki gün sahne alacağı Bursa'da müzikseverlere ''Düğün ve Cenaze Orkestrası'' ile yeni albümünde yer alan şarkılarını seslendireceğini belirtti.

İzleyicileriyle iyi vakit geçireceğine inandığını anlatan Bregoviç, bir gazetecinin, birçok ünlü filmin müziğini yaptığını anımsatarak bu konuda yeni bir çalışmasının olup olmadığını sorması üzerine şunları söyledi:

''Yapımcı firmayla Türkiye'de Eylül ayında çıkacak Atatürk ile ilgili bir belgesel hakkında görüşmem oldu. Şu an onu düşünüyorum. Yerel müzisyenlerle çalışacağım. Atatürk'ün yaşadığı yerleri ziyaret edeceğim. Belgesel müziği, kendisinin favori, sevdiği müziklerden olacak. Selanik, Makedonya ve Türkiye'de yaşıyordu. Ben de oraları gezeceğim ve müziği
yapacağım.''

Kalın bir kitap okuyarak, Atatürk hakkında bilgiye sahip olmaya çalıştığını ifade eden Bregoviç, bugüne kadar Atatürk'ün dışında hiçbir devlet adamı için böyle bir teklif almadığını ve böyle bir eser yapmadığını bildirdi.
Bregoviç, ''Teklif geldiğinde neler hissettiniz?' şeklindeki soruyu ise ''Atatürk ile ilgili böyle bir belgesel daha önce olmamış. Bu ilk olacak. Bu projenin, sadece kendim için değil tüm ekibim için büyük bir proje ve sorumluluk olduğunu düşünüyorum'' diye yanıtladı.Bregoviç, belgeseli hazırlayan firmanın adını açıklamadı.

Etiketler: , , , , , ,

Seçenekler

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Kültür - Sanat forumunda bulunan 'Atatürk Belgeseli'nin müziği Goran Bregoviç'ten konusunu görüntülemektesiniz.'Atatürk Belgeseli'nin müziği Goran Bregoviç'ten Balkan müziğinin dünyaca ünlü temsilcilerinden Goran Bregoviç, eylül ayında izlenime sunulması planlanan ''Atatürk Belgeseli''nin müziğini ...

'Atatürk Belgeseli'nin müziği Goran Bregoviç'ten konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atatürk belgeselinin müziği Bregoviç'ten Haberci CNN Türk 1 04-06-2008 08:36 AM
Goran Bregoviç konseri NTV’de mentor Kültür - Sanat 1 12-12-2007 12:34 AM
**ATATÜRK' ün Resminin İçinde 2500 ATATÜRK Resmi** cadawra Türkiye ve Ulu Önder Atatürk 22 11-08-2007 09:18 AM
Cehennem Müziği FWA Müzik Genel 3 11-04-2007 08:44 PM
Bu Müziği Dinleyim rap_benim_herseyim Müzik Genel 4 03-14-2007 12:35 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:39 AM .