Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan HayaT RépLikLerin Kimi anLatıy0r..?Ve Kaç Fiqüran 0ynuy0r sahnéndé..? konusunu görüntülemektesiniz.$imdi bir akıntıdır eLLerim, Ve ben sana doLar ta$arım. Sen sabahLarımı ta$ıyan bir buLut, En derin dü$üncem... Denqesiz ya$antımın ipucu ...
| |||||||
| HayaT RépLikLerin Kimi anLatıy0r..?Ve Kaç Fiqüran 0ynuy0r sahnéndé..? | Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() $imdi bir akıntıdır eLLerim, Ve ben sana doLar ta$arım. Sen sabahLarımı ta$ıyan bir buLut, En derin dü$üncem... Denqesiz ya$antımın ipucu yanı, SaçmLıkLarımın yeqane sebebi. ![]() Bir yaLnızLık doLar qözLerime, Sen kirpikLerimden ta$arsın, Bir kaçak oLurum kendime, Bir çıqLık, Bir matem, Bir isyan, Ve bir ayrıLık oLurum. Sensiz doqan qüne$i qözLerinden vururum. BeLki bir rüzqara satarım kendimi, BeLki de arkası yarın oLurum. ![]() GözLerin kadar derin, DudakLarından dü$en cümLeLer kadar cesur deqiLdir rüyaLarım biLirsin. HüzünLü bir $arkı deqer iç tenime, Ve ben dı$tan yaqarım. Sen dü$ersin akLıma, İçimde yanqınLar. Hadi! AmansızLıqını, zamansızLıqını dü$ür içime, Ladesim oL, akLında kaLayım. Ey hayat repLikLerin kimi anLatıyor! Ve kaç fiqüran oynuyor senin sahnende. ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan HayaT RépLikLerin Kimi anLatıy0r..?Ve Kaç Fiqüran 0ynuy0r sahnéndé..? konusunu görüntülemektesiniz.$imdi bir akıntıdır eLLerim, Ve ben sana doLar ta$arım. Sen sabahLarımı ta$ıyan bir buLut, En derin dü$üncem... Denqesiz ya$antımın ipucu ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| kimi çok özledinn | DaRK_GiRL | Oyunlar | 26 | 10-14-2008 07:50 PM |
| Kim kimi sever? | yesilalici | Komik Şeyler | 1 | 03-09-2008 08:57 PM |
| > Kimi Zaman | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-30-2007 03:09 AM |
| :: Kimi Seveceğim :: | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 12-10-2007 09:34 PM |
| Kimi? | ProOf | Şiirler | 0 | 12-10-2007 08:59 PM |