Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Yanlıs Mail

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Yanlıs Mail konusunu görüntülemektesiniz.YANLIŞ ELEKTRONİK POSTA .... Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürü ve karısına e-mail ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

Maşaallah Yanlıs Mail

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yanlıs Mail

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 04-04-2008, 07:57 AM  
Standart Yanlıs Mail

YANLIŞ ELEKTRONİK POSTA ....Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürü ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıpkalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür. Kime : Sevgili karıma Konu : Yeni ulaştım. Tarh : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğindüşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. Not : Burası çok sıcak.

Alt 04-04-2008, 08:25 AM  
Standart Cevap: Yanlıs Mail

biliyodum....
emeğine sağlık....

Alt 04-04-2008, 08:32 AM  

Paylaşım için ty.

Alt 04-04-2008, 08:43 AM  

Sıcak daha da sıcak olacak

sağol kanka

Alt 04-04-2008, 07:45 PM  

çok kmk yhaa

Alt 04-04-2008, 07:55 PM  

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]
teşkr..verildi..

Seçenekler

Yanlıs Mail

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Yanlıs Mail konusunu görüntülemektesiniz.YANLIŞ ELEKTRONİK POSTA .... Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürü ve karısına e-mail ...

Yanlıs Mail konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BendiM YanLıS oLan x-PoWeRaDe-x Resim Galerisi 1 03-18-2008 08:40 PM
yaw biara bi site girip baskasının mail adresinden direk mail atabiloduk neresidi? obgz MSN ve Live Messenger 1 03-13-2008 07:52 PM
yanlış mail dangerboy_18 Komik Fıkralar 8 06-03-2007 05:53 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:56 PM .