Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan İnanıLmaZ ama GeRCeK Msn AdReSLeRini DogRuLamaK konusunu görüntülemektesiniz.EVET ARKADAŞLAR MUHTEŞEM Bİ OLAY DAHA ÜSTELİK KENDİM BULDUM ANLATIYORUM... Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] dan aldığımız mailleri onaylıyabiliyoruz. ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| EVET ARKADAŞLAR MUHTEŞEM Bİ OLAY DAHA ÜSTELİK KENDİM BULDUM ANLATIYORUM... Linkler sadece üyelere.... Üye ol] dan aldığımız mailleri onaylıyabiliyoruz. Ancak örnek: ahmet@ayse.com die aldıklarımızda deil mesela gmail den yahoo dan ttnet ten mynetten bi adresimiz var orda e-mail adres yerine örnek: ahmetayse@gmail.com yazıyoruz bitiriyoruz işlemi ve geliyoruz Gmail Inboxumuza bi bakıyoruz Microsoft Passport tan onaylama maili.. Ancak bu işlemin olması için aynı zamanda yazdığımız adresin sizdede olması lazım örnek: E-mail Adres: ahmetayse@gmail.com NET PASSPORT ADRESS: ahmetayse@gmail.com işte böyleee SAYGILARIMLA............. alıntı | |
| | #2 |
| sağol ![]() | |
| | #3 |
| rica ![]() | |
| | #4 |
| hani ya nasıl yapcazz onu yazmamışınn.. benmi anlamadım yoksa.. ![]() | |
| | #5 |
| KARDEŞ ALINTI YAZILIYO YAAAAAAAA ![]() | |
| | #6 |
| saol kardes ![]() | |
| | #7 |
| RİCA KARDEŞ ![]() | |
| | #8 |
![]() | |
| | #9 |
![]() | |
| | #10 |
| rica dost ![]() | |
| | #11 |
| evet aynen oyle bende @korsan.com dıye bır msn actım ama e-Psota adresı dogrulayamadım CunKı @korsan.com dıye bır e-mail adresım yoktu Daha sonra @hackermail.com dıye bır e-mail aldım @hackermail.com dıyede bır msn actım Dogrulama ıletısı gonderdım ve oldu... | |
| | #12 |
![]() | |
| | #13 |
saollunn ark lar | |
| | #14 |
| rica ![]() | |
| | #15 |
| EVET GUSEL PROGRAM SAOL.. ![]() | |
| | #16 |
RİCA EDERİM ARKADŞALAR BEN TEŞEKÜR EDERİM | |
| | #17 |
| bu program tuttu galıba. ![]() | |
| | #18 |
| sağol kardeşim güsel paylaşım ![]() | |
| | #19 |
| ok arkadas ![]() | |
| | #20 |
![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan İnanıLmaZ ama GeRCeK Msn AdReSLeRini DogRuLamaK konusunu görüntülemektesiniz.EVET ARKADAŞLAR MUHTEŞEM Bİ OLAY DAHA ÜSTELİK KENDİM BULDUM ANLATIYORUM... Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] dan aldığımız mailleri onaylıyabiliyoruz. ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| gerçek-acımasız we bir o kdrda esrarengiz olay(gerçek) | beanlie__ | Gereksiz Mesajlar | 28 | 09-04-2008 02:41 PM |
| İnanılmaz Bı cv Buyrun :) | heLL song | Komik Şeyler | 2 | 06-29-2006 03:02 PM |