WH Güncel Haberler kategorisinde ve WH Haber Bülteni forumunda bulunan İstanbul'da Elektrİk Kesİntİsİ konusunu görüntülemektesiniz.İstanbul'un Anadolu Yakası'nda elektrik kesinstisi olacak... Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamada, Beykoz İşletme Müdürlüğü hizmet alanı içerisindeki ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| İstanbul'un Anadolu Yakası'nda elektrik kesinstisi olacak... Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamada, Beykoz İşletme Müdürlüğü hizmet alanı içerisindeki trafo merkezinde çalışma yapılacağı, bu nedenle 5 Nisan cumartesi günü 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Polonezköy ve Cumhuriyet Köyü'nün tamamında elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Açıklamada, başka bir trafo merkezindeki çalışma nedeniyle 8 Nisan salı günü de yine aynı saatler arasında Beykoz Belediyesi, İncirköy, Beykoz ve Gümüşsuyu caddelerinde elektriklerin kesileceği kaydedildi | |
| | #2 |
| teşekkürler... | |
| Seçenekler | |
| |
WH Güncel Haberler kategorisinde ve WH Haber Bülteni forumunda bulunan İstanbul'da Elektrİk Kesİntİsİ konusunu görüntülemektesiniz.İstanbul'un Anadolu Yakası'nda elektrik kesinstisi olacak... Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamada, Beykoz İşletme Müdürlüğü hizmet alanı içerisindeki ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Elektrİk BaliĞi | breakerturk | Hayvanlar Alemi | 2 | 04-03-2008 02:15 PM |
| ELEKTRİK HATTI ÜZERİNDEN NETWORKK | CEZA_EFE | Network Ve İnternet | 7 | 03-25-2008 05:10 PM |
| ELEKTRİK BALIĞl (Torpedo marmorata) | \\marjory\\ | Hayvanlar Alemi | 0 | 02-20-2008 11:48 AM |
| İNTERNET ÜZERİNDEN ELEKTRİK HIRSIZLIĞI | mentor | Internet Teknolojileri | 9 | 11-27-2007 02:58 PM |
| EndÜstrİyel Elektrİk | yuni1 | Fizik | 0 | 11-06-2007 08:56 PM |