Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

bu da bir erkeğin günlüğü

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan bu da bir erkeğin günlüğü konusunu görüntülemektesiniz.14 yaşımdayken, bir gün bir sevgilim olmasını umuyordum... 16 yaşıma geldiğimde bir sevgilim oldu... ama ilişkimizde heyecan yoktu... Ben de ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

Maşaallah bu da bir erkeğin günlüğü

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-30-2008, 12:30 PM  
Talking bu da bir erkeğin günlüğü

14 yaşımdayken, bir gün bir sevgilim olmasını umuyordum...

16 yaşıma geldiğimde bir sevgilim oldu... ama ilişkimizde heyecan yoktu... Ben de heyecan verici bir sevgili bulmak için onu terk ettim.

Üniversitede oldukça heyecan verici bir kızla tanıştım .. Ama o da çok duygusaldı...Durmadan ağlıyor ve onu bırakırsam kendini öldürmekle tehdit ediyordu...Ben de daha kendi halinde bir kız bulmak için onu terkettim....

25 yaşındayken, kendi halinde sıradan bir kızla çıkmaya başladım... Ama çok sıkıcıydı... Beni heyecanlandırıp şaşırtmıyordu,kendi de hiçbir şeyden heyecanlanmıyordu... Ben de daha maceracı bir kız bulmak için onu terkettim...

28 yaşıma gelince daha maceracı bir kız buldum... Ama onunla da yürümedi...Oradan oraya saldırıyor ne istediğini bilmiyordu. Evet,herşeyi denemek isteyen biri iyi sayılabilir ama insanın bazen, gideceği yönü de bilmesi lazım... Ve ben de,hayattan ne istediğini bilen bir kız bulmak için onu terkettim...

31 yaşında, ne istediğini bilen ve ayakları yere basan bir kızla evlendim... Evet kesinlikle ne istediğini biliyordu,boşandığımızda bütün mal varlığımı istedi ve aldı...

Şimdi 40 yaşındayım ve tek istediğim...

Güzel bir esmer

Aslında 2 de olabilir..

Alt 03-30-2008, 03:32 PM  
Standart Cevap: bu da bir erkeğin günlüğü

16 yaşıma geldiğimde bir sevgilim oldu... ama ilişkimizde heyecan yoktu... Ben de heyecan verici bir sevgili bulmak için onu terk ettim. Ben işte..

Alt 03-30-2008, 06:29 PM  
Standart Cevap: bu da bir erkeğin günlüğü

ara ara belkide bulursun gündüz,gece yalvar yakar olursun

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan bu da bir erkeğin günlüğü konusunu görüntülemektesiniz.14 yaşımdayken, bir gün bir sevgilim olmasını umuyordum... 16 yaşıma geldiğimde bir sevgilim oldu... ama ilişkimizde heyecan yoktu... Ben de ...

bu da bir erkeğin günlüğü konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeğin Kalbi. :) Shady08 Komik Resimler 17 06-19-2008 02:09 PM
erkeğin çilesi .... metintt Komik Resimler 1 03-13-2008 10:05 AM
Bir erkeğin kalbi MadgerM Komik Resimler 18 12-29-2007 09:06 AM
Kadın & Erkeğin Günlüğü kiminist Komik Şeyler 5 10-22-2007 11:11 AM
bir erkeğin kalbi çanta Komik Resimler 6 07-03-2007 09:46 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:52 PM .