Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Kullanıcıların Profil Yorumları ve Muhabbetleri ?

Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan Kullanıcıların Profil Yorumları ve Muhabbetleri ? konusunu görüntülemektesiniz.Bir çok kullanıcımız profil yorum sisteminde muhabbet ettiklerini gördüm profil yorum sistemi muhabbet veya sohbet yeri değildir.Sohbet edilecekse forumda bölümlerimiz ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > WH Forum Hakkında

Maşaallah Kullanıcıların Profil Yorumları ve Muhabbetleri ?

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 03-30-2008, 09:12 AM  
Standart Kullanıcıların Profil Yorumları ve Muhabbetleri ?

Bir çok kullanıcımız profil yorum sisteminde muhabbet ettiklerini gördüm profil yorum sistemi muhabbet veya sohbet yeri değildir.Sohbet edilecekse forumda bölümlerimiz mevcut veya msn,ö.m vs.. gibi yollarla muhabbetlerinizi sürdürebilirsiniz.Profil yorum sistemi kullanıcının tasarlamış olduğu görsel tasarımı için yorum yapabilimeniz için vardır yardım,sohbet vb.. şekilde kullanmayınız bize yorum sistemini kapattırmak zorunda bıraktırmayınız ki bunu bizde istemeyiz.Anlayışınız için Teşekkür Ederim..

Konu Kapatılmıştır

Etiketler: , , ,

Seçenekler

Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan Kullanıcıların Profil Yorumları ve Muhabbetleri ? konusunu görüntülemektesiniz.Bir çok kullanıcımız profil yorum sisteminde muhabbet ettiklerini gördüm profil yorum sistemi muhabbet veya sohbet yeri değildir.Sohbet edilecekse forumda bölümlerimiz ...

Kullanıcıların Profil Yorumları ve Muhabbetleri ? konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
** Profil YarışmasI (new) ** mért21 Yarışmalar 22 04-08-2008 07:56 PM
** ProfiL YarışmasI ** mért21 Yarışmalar 12 03-14-2008 08:42 PM
Profil Üretim Teknolojisi ziyaaktas Lise Bilgileri 0 02-26-2008 07:17 PM
Arkadaşlar phpp forumunda banlı kullanıcıların banını kaldıramıyom ceza448 Web Tasarım ve Hazır Kodlar 3 05-23-2006 06:25 PM
Kullanıcıların Sıkça Yaptığı Hatalar ve Alınması Gereken Önlemler Nick Network Ve İnternet 0 01-01-1970 02:00 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:41 AM .