Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan gelen uyarının sebebi konusunu görüntülemektesiniz.Merhaba sarper_ce , Son günlerde forumdaki aktifliğinin düştüğünü gözlemledik. Bunun nedenini öğrenmek isteriz. Eğer yazacak birşey bulamıyorsan Linkler sadece üyelere.... ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Merhaba sarper_ce, Son günlerde forumdaki aktifliğinin düştüğünü gözlemledik. Bunun nedenini öğrenmek isteriz. Eğer yazacak birşey bulamıyorsan Linkler sadece üyelere.... Üye ol] halihazırda yapılan muhabbetlere katılabilirsin. Eminim ki ilgili çekebilecek birçok konu mevcut. sayın yetkililer 1 haftadır iş için seyahatlerim oldu bu yüzden buralarda yoktum neden budur konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmm ![]() | |
| Etiketler: uyarının |
| Seçenekler | |
| |
Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan gelen uyarının sebebi konusunu görüntülemektesiniz.Merhaba sarper_ce , Son günlerde forumdaki aktifliğinin düştüğünü gözlemledik. Bunun nedenini öğrenmek isteriz. Eğer yazacak birşey bulamıyorsan Linkler sadece üyelere.... ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| > Sebebi Sensin | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-30-2007 03:31 PM |
| Sebebi Gözlerindir..... | shempatiq | Aşk & Sevgi | 0 | 11-16-2007 05:33 PM |
| Sebebi Yok Sevmelerin | ProOf | Resim Galerisi | 3 | 10-25-2007 05:42 PM |
| yeminin sebebi | polat_yusuf | Genel Sohbet | 2 | 05-22-2007 01:30 PM |
| Aldatiyorsam sebebi var!!!!!! | luna84 | Komik Şeyler | 4 | 07-17-2006 05:59 AM |