Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

gelen uyarının sebebi

Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan gelen uyarının sebebi konusunu görüntülemektesiniz.Merhaba sarper_ce , Son günlerde forumdaki aktifliğinin düştüğünü gözlemledik. Bunun nedenini öğrenmek isteriz. Eğer yazacak birşey bulamıyorsan Linkler sadece üyelere.... ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > WH Forum Hakkında

Maşaallah gelen uyarının sebebi

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

gelen uyarının sebebi

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 03-28-2008, 08:37 AM  
Standart gelen uyarının sebebi

Merhaba sarper_ce,

Son günlerde forumdaki aktifliğinin düştüğünü gözlemledik. Bunun nedenini öğrenmek isteriz. Eğer yazacak birşey bulamıyorsan Linkler sadece üyelere.... Üye ol] halihazırda yapılan muhabbetlere katılabilirsin. Eminim ki ilgili çekebilecek birçok konu mevcut.

sayın yetkililer 1 haftadır iş için seyahatlerim oldu bu yüzden buralarda yoktum neden budur konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmm

Alt 03-28-2008, 01:08 PM  
Standart Cevap: gelen uyarının sebebi

Bu uyarıyı foruma 5 gün mesaj yazmayan kişiler için çıkarıyorum. Sadece bir hatırlatıcı 1 mesaj yazarsanız uyarı kaybolur. Taaa ki tekrarda 5 gün mesaj yazmayana kadar.

Konu Kapatılmıştır

Etiketler:

Seçenekler

gelen uyarının sebebi

Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan gelen uyarının sebebi konusunu görüntülemektesiniz.Merhaba sarper_ce , Son günlerde forumdaki aktifliğinin düştüğünü gözlemledik. Bunun nedenini öğrenmek isteriz. Eğer yazacak birşey bulamıyorsan Linkler sadece üyelere.... ...

gelen uyarının sebebi konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
> Sebebi Sensin ReAlWaN Şiirler 0 12-30-2007 03:31 PM
Sebebi Gözlerindir..... shempatiq Aşk & Sevgi 0 11-16-2007 05:33 PM
Sebebi Yok Sevmelerin ProOf Resim Galerisi 3 10-25-2007 05:42 PM
yeminin sebebi polat_yusuf Genel Sohbet 2 05-22-2007 01:30 PM
Aldatiyorsam sebebi var!!!!!! luna84 Komik Şeyler 4 07-17-2006 05:59 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:53 AM .