Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ajan Temel

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Ajan Temel konusunu görüntülemektesiniz.MİT eleman alımı için duyuru yapar. Üç kişi başvurur. MİT binasında adayların hepsiyle tek tek görüşmeler yapılmaktadır. İlk adam içeri ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

Maşaallah Ajan Temel

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ajan Temel

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 10-03-2006, 06:23 PM  

MİT eleman alımı için duyuru yapar. Üç kişi başvurur. MİT binasında adayların hepsiyle tek tek görüşmeler yapılmaktadır. İlk adam içeri alınır ve su sorular sorulur. "Karını seviyormusun?" "Evet, efendim" "Ülkeni seviyormusun?" "Evet , efendim" "Pekala , biz karını da getirdik. Şu an yan odada." denir ve masanın üzerine bir tabanca konur. "Şimdi odaya gir ve karını öldür.!" Adam silahı alır yan odaya geçer. 5 dakika hiç ses duyulmaz. Adam tekrar ilk odaya geri döner. Kravatı gevsemiş, ter içinde kalmıştır. "Yapamıyacağım efendim." der ve orayı terk eder. İkinci adam içeri alınır. Aynı sorular sorulur. Aynı yanıtlar. Ve ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Adam yapamayacağını söyler ve ayrılır. Son adam Temel girer. Aynı sorular. Aynı cevaplar. Ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Temel içeri girer. 5
-10 saniye sonra içerden silah sesleri gelmeye başlar. BAM,BAM,BAM,BAM,BAM,BAM .... Derken kısa bir sessizlik ve ardından gürültülü bir cam kırılması duyulur. Temel içeri girer , biraz terlemiştir. MİT personeli sorar "Ne oldu ?" Temel cevaplar.. "Efendim bana verdiğiniz silah kurusıkı çıktı, o yüzden onu pencereden aşağıya atmak zorunda kaldım"

Alt 10-03-2006, 06:41 PM  

süperrrrr

Alt 10-03-2006, 07:18 PM  

Alt 10-04-2006, 01:02 AM  

zuhahay

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Ajan Temel

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Ajan Temel konusunu görüntülemektesiniz.MİT eleman alımı için duyuru yapar. Üç kişi başvurur. MİT binasında adayların hepsiyle tek tek görüşmeler yapılmaktadır. İlk adam içeri ...

Ajan Temel konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
GENE TEMEL YİNE TEMEL :D bleeding_me Komik Fıkralar 29 07-12-2008 01:56 PM
Temel Temel MeTkO Komik Fıkralar 12 04-01-2008 12:56 PM
temel **_RoNaLdİnHo_** Komik Fıkralar 12 12-05-2007 07:26 PM
temel **_RoNaLdİnHo_** Komik Fıkralar 7 09-13-2007 10:55 AM
Ladin'in peşine yeni ajan takıldı Shady08 Dünya 0 03-10-2007 10:22 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:53 AM .