Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

merhaba webhattı forum ailesi

Forum Hakkında kategorisinde ve Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları forumunda bulunan merhaba webhattı forum ailesi konusunu görüntülemektesiniz.merhabalar ben emre şirin bir karadeniz kenti olan Samsunda kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalışıyorum .nette rastgele gezerken birdenbire ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları

Maşaallah merhaba webhattı forum ailesi

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-25-2008, 11:26 PM  
Standart merhaba webhattı forum ailesi

merhabalar ben emre şirin bir karadeniz kenti olan Samsunda kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalışıyorum .nette rastgele gezerken birdenbire burada buldum kendimi ve üye olmak istedim.aslında internetin insanları reel hayattan kopardığına ve antisosyal bir hale getirdiğine inanan biriyim ve çok gerekli olmadıkça interneti kullanmamaya dikkat ederim ama forumunuzun ve websitenizin sıcak bir yönü var.üye olduktan sonraki sıcak karşılama mesajınızdan sonra ben de buraya kendimle ilgili birkaçşey karalamaya karar verdim.

1974 Samsun doğumluyum.Ankara'da büyüdüm.ilk-orta-lise eğitimimi TED kolejinde 1991 yılında tamamladıktan sonra 1992 de Hacettepe Tıp fakültesini kazandım.1998 senesinde mezun olup 1998-2000 seneleri arasında Eskişehir Han Sağlık Ocağında mecburi hizmetimi tamamlayıp 2001 senesinde Paris üniversitesi tıp fakültesi kadın hastalıkları ve doğum kliniğinde ihtisas eğitimime başladım.ihtisasımı 2006 yılında tamamladıktan sonra Jasec Üniversitesinde yaklaşık 1,5 yıl kadın infertilitesi(kısırlığı) üzerine çalışıp Türkiye'ye geri döndüm ve gelen teklif üzerine doğduğum şehir olan Samsunda özel bir hastanede infertilite kliniğinde çalışıyorum.

Hyatıma bu kadar detayı sığdırdıktan sonra özel yaşantıma gelince 34 yaşındayım bekarım çünki evlenmeye hatta bir kızı yakından tanımaya vaktim olmadı diyebilirim,günde dört saat uyuyan hayatı otomatik pilota bağlamış,düzenli sppor yapmayı seven bir tipim.en berbat huyum arada kafama esince hiçkimseye haber vermeden tekbaşıma telefonumu kapatıp yolun götürdüğü yere gitmektir.çevrenizdekiler için berbat ama sizin için ideal bir stress atma metodu.neyse daha fazla kafa ağrıtmim.

ben geldim,artık buradayım demek istedim.nete girdikçe webhattına uğradıkça görüşürüz....

Alt 03-26-2008, 12:01 AM  
Standart Cevap: merhaba webhattı forum ailesi

evet arkadaş insan bir anda hayatın akışı içerisinde kendini bir yerlerin, bir işim ortasında buluyor tıpkı senin seneye hayatının dantesi olacagın gibi...

bazen hayatı ve olayları olduğu gibi karşılamak spontan gelişen durumlarıda yudumlamak gerekiyor diye düşünüyorum... bu da böyle bir buluş (WebHattı)

hayat seni ne kadar sıkar ne kadar boğarsa bize gel iki paylaşım yapalım ortaya karışık, yan netten ışıklı meyve gelsin biraz kafayı dağıtalım bu arada belki sıkıntılarımızdan da kurtulmuş oluruz...

biz buradayız bekliyoruz, hoş geldin sefalar getirdin

Alt 03-26-2008, 09:47 AM  

hosgeldin.....

Alt 03-27-2008, 02:30 PM  

aramıza hoşgeldin

Alt 03-27-2008, 05:46 PM  

ho$qeLdiiiin

Alt 03-27-2008, 06:01 PM  

@slmmm. HoŞgeldİnİzz....

Alt 03-27-2008, 08:47 PM  

mrb hoşgeldin aramıza

Alt 03-27-2008, 11:06 PM  

Hoşbulduk arkadaşlar.saolun

Alt 03-29-2008, 08:15 AM  

HoşGeldin

Etiketler: , , , , ,

Seçenekler

Forum Hakkında kategorisinde ve Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları forumunda bulunan merhaba webhattı forum ailesi konusunu görüntülemektesiniz.merhabalar ben emre şirin bir karadeniz kenti olan Samsunda kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalışıyorum .nette rastgele gezerken birdenbire ...

merhaba webhattı forum ailesi konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
merhaba ey webhattı sakinleri kenan5er Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları 3 03-20-2008 05:45 PM
Merhaba WebHattı Nymphodora Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları 12 11-18-2007 10:16 AM
webhattı ailesi olarak buluşsak ne olur BURAKBRUCE Genel Sohbet 30 11-04-2007 01:08 PM
webhattı ' merhaba hakko_1980 Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları 6 04-20-2007 06:31 PM
Tüm Webhattı Ailesi Sizi Seviyorum LogarDanger Gereksiz Mesajlar 13 10-21-2006 02:21 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:12 AM .